Unibet Backgammon un nou concept de backgammon online

In ultimii ani Unibet a reusit sa creasca tot mai mult si a devenit in acest moment unul dintre principalele site-uri de pariuri din Romania. Unibet Backgammon  este un joc de table oferit in sectiunea jocuri si are clienti din toate colturile lumii. Probabil ca numele Unibet ii atrage pe toti, cu totii stim ca sunt foarte seriosi si sigur asa ca nu aveti de ce sa ezitati.

unibet.png

Unibet are un site foarte frumos la prima vedere, un site pe care se poate naviga usor si exista mai multe interfete in diferite limbi. Exista si o interfata in limba romana asa ca totul va fi mult mai simplu si mai usor.

Unibet Backgammon iti pune la dispozitie o mutime de turnee unde te poti inscrie atat cu taxa de intrare cat si fara taxa, acele turnee freeroll care sunt organizate pentru a multumii toti membrii site-ului.

Site-ul dispune de un serviciu de relatii cu clientii foarte bun asa cum le sta bine celor de la Unibet, un serviciu care este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Printre modalitatile de plata acceptate de catre Unibet Backgammon se numara Moneybookers, Neteller, Transfer bancar, Visa, Mastercard, Visa Electron.

UPDATE: Nu mai puteti juca table online la Unibet. Va recomandam acest site de backgammon online daca vreti sa jucati table pe internet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi