Unibet a oferit cele mai bune cote la meciurile din Liga Campionilor!

Faptul că Unibet.com este unul dintre cei mai importanţi operatori de pariuri sportive din lume nu poate fi contestat, iar la ultima etapă din Uefa Champions League a demonstrat încă o dată acest lucru.

11.jpg

În seara de 30 septembrie 2015, la partidele din Liga Campionilor, Unibet a oferit cele mai bune cote pe cele mai importante pieţe europene, pentru nouă rezultate. Pariurile respective sunt victorie pentru Astana, Galatasaray, Atletico Madrid, Juventus, Malmo şi Wolfsburg, dar şi egalitate la întâlnirile M’gladbach vs Man City, CSKA vs PSV şi Juventus vs Sevilla.

Piaţa din Marea Britanie

Cel mai profitabil pariu al serii pare să fi fost victoria lui Juventus contra celor din Sevilla, la o cotă de 1.78 la Unibet, cea mai mare oferită de bookmakeri. Cea mai importantă piaţa europeană de pariuri sportive este cu siguranţă cea din Marea Britanie, acolo unde Unibet a oferit cele mai atractive cote pentru această întâlnire.

juve-sevilla.jpg

Se poate observa aşadar că pariurile “Victorie Gazde” şi “Rezultat de Egalitate” au avut cele mai mari cote la Unibet. Impresionează totodată şi Payback-ul la acest meci (97.70%), mai mare decât la restul operatorilor importanţi.

EXCLUSIV! Pariu gratuit de până la 150 RON, vezi detalii...

Piaţa din Benelux

Pe această piaţă Unibet a oferit cele mai mari cote pentru trei rezultate câştigătoare: Remiză (Astana vs Galatasaray), Victorie Juventus (vs Sevillla) şi Victorie PSG (vs Sahtior)

benelux.jpg

Se poate observa că la întâlnirea Juventus vs Sevilla toate cele trei cote pentru rezultatele principale au fost mult superioare la Unibet faţă de restul operatorilor concurenţi.

Piaţa Nordică

Aceasta este o piaţă pe care Unibet o are în atenţie de ceva timp şi chiar intenţionează să se dezvolte pe segmentul pariurilor online. Aici, a oferit cele mai bune cote la întâlnirea Juventus vs Sevilla, la rezultatele “Victorie Gazde” şi “Egalitate”.

nordic.jpg

Aşadar, se poate observa preocuparea acestui operator pentru satisfacerea nevoilor clintilor. Cotele oferite ne fac să ne bucurăm de faptul că unibet.com ace parte dintre operatorii de pariuri sportive licenţiaţi în România. Valoarea acestui operator este demonstrată şi prin numeroasele distincţii internaţionale. În acest an Unibet a câştigat premiul pentru cel mai bun operator de pariuri LIVE și premiul pentru cea mai bună agenție de pariuri online, premii oferite de Internaţional Gaming Awards (IGA). La acestea se adaugă şi premiile obţinute în ultimii doi ani la EGR Operator Marketing and Inovation Awards, care evidenţiază cei mai creativi şi inovatori operatori din industria jocurilor online.

Deschide cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 100% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu, în loc de 50% cât este valoarea standard a pariului fără risc. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii