Unibet a devenit sponsorul oficial al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti

Dinamo nu are un început tocmai bun de campionat - după trei etape, jucătorii lui Florin Bratu au acumulat doar 4 puncte şi sunt pe locul 8 în clasamentul Ligii 1 Betano. La patru zile după înfrângerea de la Mediaş, însă, dinamoviştii au primit o veste mare - aceea că Unibet a devenit sponsorul oficial al echipei.

"Unibet ne-a demonstrat că deține expertiza și pasiunea pentru a deveni mai mult decât un sponsor pentru Dinamo. Împreună, plecăm la drum într-un parteneriat prin intermediul căruia, alături de componenta financiară ce va ajuta la echilibrarea clubului, vrem să oferim o serie de experiențe inedite fanilor dinamoviști.

În concretizarea acestui parteneriat a contat foarte mult pentru noi faptul că Unibet este unul dintre operatorii care pune foarte mare accent pe jocul responsabil", a declarat Alexandru David, președintele FC Dinamo București, pe site-ul oficial al echipei. 

La eveniment au participat antrenorul Florin Bratu, căpitanul Dan Nistor (foto: fcdinamo.ro), dar şi directorul general al dinamoviştilor - Ionel Dănciulescu, cel care a spus că parteneriatul cu unul dintre cei mai prestigioşi operatori de pariuri online din România vine într-un moment foarte important pentru Dinamo. 

"Unibet a demonstrat că este cel mai serios operator de pariuri sportive din România. Dinamo este o echipă de tradiție, cu un joc spectaculos, iar parteneriatul dintre noi și un operator de pariuri care pune jucătorii pe primul loc vine ca un pas normal. Ne bucurăm că au venit alături de noi, deoarece suntem într-un moment în care trebuie să strângem rândurile și să readucem Dinamo acolo unde îi este locul", a precizat şi Ionel Dănciulescu (foto: sportpictures.eu).

Unibet a devenit partenerul oficial de betting al lui Dinamo București, club care doreşte să implice, în cadrul unui proiect de lungă durată, toată comunitatea suporterilor dinamovişti.

"Suntem bucuroși să anunțăm că Unibet a devenit partener oficial al clubului Dinamo București. Cele trei valori ale Unibet - prietenia, pasiunea și expertiza, se împletesc perfect cu viziunea și ambițiile clubului Dinamo. Ne dorim ca împreună să oferim suporterilor clubului cât mai multe surprize plăcute și experiențe de neuitat alături de idolii lor și ne dorim ca împreună să atingem obiective dintre cele mai îndrăznețe", a declarat şi Lucian Prisecaru, Country Manager Unibet pentru România.

Prin semnarea acestui parteneriat, Dinamo (foto: fcdinamo.ro) se alătură unui portofoliu de echipe importante ale Europei și competiţii pe care Unibet (parte a grupului Kindred) le susține ca și parteneri: PSG, Aston Villa, Turul Italiei la ciclism sau Jupiler Pro League. Cu ocazia încheierii parteneriatului cu Dinamo, Unibet vine cu o super ofertă pentru clienții noi, prin care oferă o cotă de 50 CASH, fără rulaj, pentru victoria fotbaliştilor lui Florin Bratu în meciul de campionat cu Viitorul Constanța (luni, 13 august, de la ora 21.00).

Deschide cont și pariază pe victoria lui Dinamo cu Viitorul! 

Cotă 50.00 CASH, fără rulaj!

Miza maximă este de 10 RON, iar eventualul câştig maxim de 500 RON poate fi retras oricând, fără conditţi de rulaj. Cota va fi disponibilă direct din biletul de pariuri atunci când se selectează victoria lui Dinamo. Oferta este valabilă doar prin linkurile speciale din acest articol. 

Despre Kindred Group

Grupul Kindred este unul dintre cei mai importanți operatori de jocuri de noroc online din Europa și Australia. În România, grupul a obținut o licență definitivă de la ONJN valabilă până în anul 2026. Kindred operează pe piața locală două branduri: operatorul de pariuri sportive online, bingo, casino și poker Unibet și primul cazino online dedicat din România - Vlad Cazino. Puteţi încerca şi voi acest cazino accesând acest link.

Cele 11 branduri din portofoliul companiei oferă forme de divertisment sigure, corecte și sustenabile celor peste 21 de milioane de clienți. Compania cu peste 1400 de angajați este listată la Nasdaq Stockholm Large Cap și este membru fondator al Asociației Europene de Jocuri de Noroc și Pariuri (EGBA) și al ESSA (Integritatea Pariurilor Sportive). Kindred Group este auditată și certificată de către eCOGRA și respectă regulamentul european din 2014 privind protecția consumatorilor și jocul responsabil (2014/478/EU). Pentru mai multe detalii intraţi pe www.kindredgroup.com!

Deschide cont și joacă acum la Vlad Cazino! Te așteaptă un bonus de 150% până la 300RON + 50 rotiri gratuite!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!