Ungaria vs Portugalia, promoţie exclusivă la pariuri!

Casa de pariuri online Netbet oferă clienţilor noi o promoţie exclusivă (de care nu mai poţi beneficia în altă parte). Citeşte cu atenţie ce scrie în continuare şi profită de ofertă, deoarece nu mai este mult până la startul partidei.

ungaria-portugalia-promotie-netbet.JPG

Astăzi de la ora 19:00 Portugalia joacă un meci de totul sau nimic la EURO 2016, Ronaldo şi compania având nevoie de victorie în disputa cu deja calificata echipă a Ungariei. Pentru acest super meci Netbet (click aici pentru a te înregistra) oferă cote mărite pentru victoriile celor două echipe.

Pentru a beneficia de aceste cote este necesar ca la înregistrare să utilizezi codul bonus ROEURO.

După aceea pariază pe cota normală din ofertă fie pe victoria Ungariei, fie pe cea a Portugaliei. În cazul în care pariul tău va fi câştigător vei primi o dată câştigul normal (miza x cota din oferta), iar ulterior vei mai primi sub formă de bonus diferenţa dintre cota mărită x miză (maxim 40 RON) şi câştigul normal.

Ungaria are cota 10.50 acum. Dacă pariezi 40 RON şi maghiarii câştigă vei lua mai întâi 420 RON cash, fără condiţii de rulaj. Ulterior diferenţa până la 640 RON, adică 240 RON îţi va fi acordată sub formă de bonus.

Portugalia are în prezent cota 1.45. Dacă joci 40 RON pe victoria ei şi pariul va fi câştigător vei lua în primă fază 58.18 RON. Diferenţa până la 280 RON îţi va fi acordată în cel mult 48 de ore sub formă de bonus.

Dacă pariul jucat de tine nu va fi câştigător miza îţi va fi returnată integral, până la cel mult 40 RON.

Bonusul, fie că vorbim de diferenţa la pariul câştigat sau de rambursarea la pariul pierdut, va trebui rulat doar de 4 ori pe cote de minim 1.60.

Pariază acum pe aceste super cote la Netbet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi