Unde pariem pe US Open 2017?

Luni, 28 august 2017, au loc primele meciuri de pe tabloul principal de la US Open 2017, și sunt convins că sunt destul de mulți fani ai ”sportului alb” și nu numai care vor să parieze pe acest turneu. Dacă nu știi unde să joci sau nu mai ești mulțumit de agenția actuală, atunci ești în locul potrivit deoarece îți voi recomanda 5 case de pariuri online, și îți voi arăta cu ce vine special fiecare dintre acestea.

Descoperă top 5 case de pariuri online licențiate și recomandate pentru pariuri pe US Open 2017!
 

Operator 1 (L1160657W000330) 

Oferă transmisiuni live video de la peste 300 de meciuri de la US Open, deci poți urmări tenismenii preferați exact din fereastra de pariuri live! Te așteaptă și o ofertă foarte bogată pe fiecare meci în parte, nelipsind nici posibilitatea de a paria pe următorul punct! Atenție, punctul următor, nu peste 2-3 puncte cum se întâmplă la alți operatori - acest lucru este posibil datorită facilității unice Action Betting disponibile doar aici! Mai mult decât atât, această agenție oferă și 3 promoții de top pe US Open!

Dacă deschizi un cont acum primești și un pachet de bun venit de 100% până la 250RON!

 

Operator 2 (L1160651W000195)

Acest operator oferă peste 30 de opțiuni de pariere la fiecare meci în parte, atât înainte de start cât și live. Găsești pariuri pe scor corect (atât la seturi, cât și pentru fiecare set în parte), handicapuri, seturi, game-uri, puncte, tie break-uri, fiecare jucător și multe altele. Dacă ești fan al pariurilor multiple, atunci trebuie să știi că este oferit și un bonus de până la 50% la pariurile combo. Iar clienții noi pot primi și un pachet de bun venit de până la 1,550RON pe durata primelor 5 depuneri, astfel încât vei avea mai mulți bani la dispoziție pentru pariurile favorite. Ce mai aștepți? Pariază acum!

 

Operator 3 (L1160656W000327)

Și aici am găsit o ofertă destul de bogată, dar și câteva pariuri unice precum ”Jucătorul X va câștiga după ce este condus cu 1:0 la seturi”.  Dacă joci sume mai mari, sau pui multe pariuri pe durata unei zile (lucru destul de ușor de făcut la tenis, mai ales dacă joci live), atunci trebuie să știi că zilnic poți primi până la 20 de FREEBET-uri de 4RON fiecare. Practic pentru fiecare 80RON rulați primești 4RON bonus. Poate nu pare mult, dar crede-mă că atunci când rulezi sume mari începe să se simtă. Și oricum nu ai de făcut nimic deosebit, doar să pariezi. Și aici, dacă nu ai deja cont, vezi că poți primi un pachet atractiv de bun venit: 100% până la 200RON.

 

Operator 4 (L1170664W000663)

Eu aici joc mai ales pariurile cu marjă 0%, adică pariuri unde payout-ul este de 100% și implicit cotele sunt de nebătut. O astfel de ofertă am găsit la șocul primei runde dintre Halep și Sharapova (1.50 / 3.00), și cu siguranță va mai fi oferită și la alte partide pe durata turneului. Tot la această agenție joc și pariuri de lungă durată, pentru că are una dintre cele mai bune oferte în acest sens. Iar US Open-ul nu este o excepție (detalii aici). Nu în ultimul rând, toate meciurile de la Grand Slam-ul american pot fi următie live stream, atât de pe PC, cât și de pe mobil prin intermediul aplicației de pariuri. Joacă acum și primești un bonus de până la 500RON!

 

Operator 5 (L1160655W000329)

Și acest operator vine cu ceva unic, fiind singurul licențiat care pune la dispoziția pariorilor români o platformă de betting exchange pe care poți plasa pariuri lay și back pe US Open. E de fapt și numărul 1 mondial la acest capitol. Dacă totuși preferi platforma obișnuită de pariuri sportive, să știi că zilnic poți pune mâna pe un FREEBET de 25RON dacă urmezi pașii din acest articol.

Nu știi ce agenție să alegi? Dă CLICK AICI și alegem noi una pentru tine!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi