Unde pariem pe meciurile etapei cu numărul 19 din România Liga 1! Vezi ce diferenţe uriaşe de cote există între online şi offline!

În următoarele patru zile se vor disputa meciurile etapei cu numărul 19 din Liga 1. Marea favorită a etapei este ASA Târgu Mureş, care o va întâlni acasă pe Ceahlăul Piatra Neamţ. La polul opus, avem derby-ul dintre CS U Craiova şi FCSB, meci la care oltenii primesc cota 2.95, iar bucureştenii cota 2.20.

În cele ce urmează vom face câteva comparaţii între o casă de pariuri online, cea recomandată de site-ul PariuriX (vezi aici care este aceasta) şi agenţiile de pariuri de cartier, pentru a vedea unde este mai bine să pariem, în funcţie de ceea ce ne propunem să jucăm.

 

Pariuri pe favorite

Principalele trei favorite ale acestei etape sunt Dinamo Bucureşti, Astra Giurgiu şi ASA Târgu Mureş. După cum se poate vedea şi în imaginea de mai jos dacă jucăm online cu 100 RON cele trei formaţii vom avea un câştig de 399 RON, în timp ce offline, la Stanleybet, vom avea un câştig de 386.81 RON (din care ni se vor opri 3.86 RON ca şi impozit).

favorite.JPG

 

Pariuri pe x final

Aici am ales cele trei formaţii care au cele mai mari remize în acest sezon, în speţă Concordia Chiajna, FC Braşov şi Astra Giurgiu. Aici observăm cum la aceeaşi miză de 100 RON online vom avea un câştig de 3.274 RON, iar la Publicbet aceleaşi trei meciuri luate x final dau un câştig de doar 3.120 RON, sumă din care mai pierdem încă 31 RON. Credem că între 3.274 RON şi 3.089 RON este o diferenţă destul de evidentă.

egal.JPG

 

Pariuri pe outsideri

Amatorii de cote mari preferă pariurile pe outisderi şi facem un test şi în acest caz. Outsiderii acestei etape sunt Universitatea Cluj şi Ceahlăul Piatra Neamţ, singurele formaţii care au la victorie cote mai mari de 4. Diferenţa între Sportingbet şi Bet Cafe Arena este uriaşă aici şi atunci când aţi miza doar 10 RON pe combinaţia aceasta. Online veţi câştiga 528 RON, în timp ce la Bet Cafe Arena câştigul va fi de 380.95 RON, din care ni se mai opresc 3.8 RON şi răm'nem cu 377 RON. Între 528 şi 377 RON avem o diferenţă foarte mare şi nu vrem să ne gândim ce pierderi aţi avea în cazul în care aţi fi tentaţi să mizaţi o sumă mai mare de bani.

outsideri.JPG

 

Pariuri pe x pauză

Nu ne oprim din comparaţi şi trecem şi la egalurile din primele reprize, pronostciuri destul de des jucate pe meciurile din Liga 1. Avem în prima ligă trei formaţii care au încheiat la egalitate primele reprize în jumătate din cele nouă partide jucate în acest sezon. Acestea sunt CFR Cluj, ASA Târgu Mureş şi Concordia Chaijna şi pe astea mergem şi noi. Online cu o miză de 100 RON vom câştiga 836 RON, în timp ce câştigul la Superbet este de 761 RON, din care mai rămânem cu circa 754 RON. O diferenţă de peste 80 RON, destul de consistentă.

xpauza.jpg

 

Pariuri pe peste 2.5 goluri

Într-un top al mediilor de goluri pe meci le avem în Top 3 pe Dinamo, Viitorul şi FC Braşov. La meciurile lor vom face şi noi comparaţia pentru tipul de pariu peste 2.5 goluri. Din nou este o diferenţă uriaşă între online şi offline. La online cu o miză de 10 RON am lua 100 RON fără un leu. În schimb la Parisport cu aceleaşi meciuri jucate peste 2.5 goluri şi cu miză de 10 RON am avea un câştig de circa 83 RON, cu 16 RON mai puţin decât dacă am juca online.

peste.JPG

 

Pariuri pe "ambele echipe marchează în meci" (GG)

Aici am ales meciurile care au cele mai mici cote pentru tipul de pronostic "amândouă echipele să marcheze". Acestea sunt FC Braşov - Astra Giurgiu, CFR Cluj vs Pandurii şi CSMS Iaşi vs Gaz Metan Mediaş Online, la Sportingbet, avem un câştig de 780 RON dacă mizăm 100 RON pe faptul că în cele trei meciuri vor marca toate echipele. Dacă ne uităm însă la Parisport vedem un câştig mai mult decât penibil spre deosebire de online şi anume de 510 RON. Pierderm aşadar peste 280 RON dacă am combina cele trei pronosticuri la Parisport în loc de Sportingbet.

gg.JPG

 

Pariuri pauză - final

Ultimul test le este destinat pariorilor puţini "nebuni", care mizează 2-3 lei şi sper că se vor îmbogăţi peste noapte. Am căutat să vedem care sunt echipele cu cele mai multe meciuri în care au condus la pauză şi la final meciul a fost egal. Avem trei astfel de formaţii, pe Concordia şi Gaz Metan Mediaş şi Viitorul. La ele vom miza că obţin un punct după ce conduc la pauză. La Sportingbet dacă jucăm 2 RON pe această competiţie câştigul rezultat va fi de 5,746 RON. În schimb, la Casa Pariurilor vom avea un câştig de 4.986 RON. Mai lăsăm 50 RON impozit şi rămânem cu circa 4.936 RON, adică cu peste 800 RON mai puţin decât dacă am juca biletul online.pf.JPG

După cum se poate vedea destul de evident din imaginile de mai sus este mult mai profitabil să pariem online pe meciurile din România Liga 1. În plus dacă vă deschideţi cont acum la această casă de pariuri online primiţi şi 50% din valoarea primei depuneri până la cel mul 400 RON, bonus pe care nu-l veţi întâlni la vreo agenţie de pariuri de cartier. 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii