Unde pariem pe meciurile din Liga Campionilor 24/25 februarie 2015?

În acest articol ne-am propus să vedem unde este mai avantajos să pariem pe meciurile din Champions League. Am luat pentru comparaţie cotele oferite de cele mai bune agenţii de pariuri de cartier (Superbet şi Publicbet) şi casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com (Unibet şi Sportingbet).

Vom face în cele ce urmează calcule în funcţie de pronosticul pe care dorim să-l jucăm. Bineinţeles că mulţi nu vor juca la toate cele patru meciuri pe victoria favoritelor sau pe x final, dar având în faţă imaginile cu cotele de la cele patru agenţii vă puteţi face o idee şi cam care ar fi câştigurile în cazul în care combinaţi tipurile de pronosticuri.

Am luat toate biletele ca şi cum ar fi jucate cu 10 RON! 

 

Pariuri pe favorite

publicbet-favorite.JPGsportingbet-favorite.JPGsuperbet-favorite.JPG

unibet-favorite.JPG

 

Concluzie: La Superbet vom câştiga cel mai mult, urmează Unibet, Publicbet şi Sportingbet. Diferenţa între prima şi ultima este însă nu este foarte mare. 

 

Pariuri pe outsideri

 outsider-unibet.JPGoutsider-publicbet.JPG

outsider-superbet.JPGoutisder-sportingbet.JPG

 

Concluzie: La Unibet vom câştiga cel mai mult, urmează Sportingbet şi la o diferenţă infimă între ele Publicbet şi Superbet. Dacă pariem pe outsidere observăm o mare dferenţă între Unibet şi restul. Practic, dacă scadem şi taxa oprită la ridicarea câştigului între Unibet şi Publicbet diferenţa este de peste 830 RON.

 

Pariuri pe egal

egal-publicbet.JPGegal-sportingbet.JPG

egal-superbet.JPGegal-unibet.JPG

 

Concluzie: La Unibet vom câştiga cel mai mult, urmează Sportingbet, Superbet şi Publicbet. Dacă pariem pe egaluri observăm o mare dferenţă între Unibet şi restul. Practic, dacă scădem şi taxa oprită la ridicarea câştigului între Unibet şi Superbet diferenţa este de peste 200 lei. 

 

Pariuri pe sub 2.5 goluri

sub-publicbet.JPGsub-superbet.JPG

sub-sportingbet.JPGsubunibet.JPG

 

Concluzie: La Unibet vom câştiga cel mai mult dacă jucăm sub 2.5 goluri toate cele patru meciuri, urmează Sportingbet, Superbet şi Publicbet. Dacă pariem pe sub 2.5 goluri observăm o diferenţă de aproape 18 lei (scădem şi taxa oprită offline) între Unibet şi Publicbet.

 

Pariuri pe peste 2.5 goluri

pestepublicbet.JPGpeste-superbet.JPG

pesteunibet.JPGpestesportingbet.JPG

 

Concluzie: Din nou la Unibet vom câştiga cel mai mult şi dacă jucăm peste 2.5 goluri toate cele patru meciuri, urmează la o diferenţă destul de mare Sportingbet, Superbet şi Publicbet. Dacă pariem peste 2.5 goluri observăm o diferenţă de peste 30 lei între Unibet şi Publicbet.

 

Pariuri pe "ambele echipe marchează"

ggpublicbet.JPGggsuperbet1.JPGggsportingbet.JPG

ggunibet.JPG

 

 

 

Concluzie: Diferenţă uriaşă între suma câştigată la Unibet dacă jucăm "GG" şi cea câştigată la una din cele două agenţii online. Între Unibet şi a doua din top, Publicbet, este o diferenţă de 20 RON. De data aceasta Sportingbet este ultima în top, dar la o diferenţă mică de Superbet (1 leu). 

Toate aceste calcule au fost făcute fără a şti în prealabil cum stau lucrurile. Am specificat asta pentru că vor fi cârcotaşi care vor spune că dorim să promovăm o casă de pariuri online. Scopul chiar n-a fost acesta pentru că la fel de bine cum Unibet a ieşit prima per ansamblu putea să fie Superbet sau Publicbet şi tot publicam articolul pentru că tot pierdusem timpul cu toate imaginile decupate. 

 

Concluzia finală: Unibet (deschide cont acum) este casa de pariuri, din cele patru, care oferă de departe cele mai bune cote. Practic în afară de biletul cu pariuri pe favoriţi este prima în toate celelalte cazuri. Sportingbet (click aici pentru a te înregistra), deci tot o casă de pariuri online, este a doua în afara biletului pe favoriţi şi al celui pe tipul de pariu "GG". Între Superbet şi Publicbet putem spune că este un oarecare echilibru. Superbet a fost prima atunci când am ales să mizăm pe favorite, iar Publicbet a fost a doua la tipul de pariu "GG", în rest cele două agenţii de cartier fiind inferioare celor două online. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi