Un vietnamez, patron al unui salon de unghii, a câștigat prima sa brățară WSOP!

World Series of Poker 2016 este în plină desfășurare. Vă reamintesc că cea mai mare competiție de poker din lume se află la cea de-a 47-a ediție: a început pe 31 mai și se încheie pe 18 iulie. Acest eveniment este format din zeci de turnee de poker, toate având loc în Rio All-Suite Hotel & Casino din Las Vegas. Apogeul va fi atins pe 9 iulie, atunci când va începe ”$10,000 No Limit Hold'em Main Event”.

Însă și până acum au avut loc foarte multe turnee interesante în cadrul acestui festival de poker, unul din ele fiind ”$888 Crazy Eights Eight-Handed No Limit Hold'em”, acolo unde câștigătorul urma să câștige 888,888$. Cu ce a fost mai deosebit acest turneu decât celelalte? Cei de la pokernews.com ne anunță că primul loc a fost adjudecat de Hung Le, un jucător amator care deține un salon de unghii.

vietnamez.jpg
Sursă poză: www.pokernews.com

Acesta l-a întâlnit la heads-up pe Michael Lech, un jucător mult mai experimentat, care pornea cu prima șansă. Chiar și așa, Hung Le nu s-a speriat, ci din contră a optat pentru o abordare ultra-ofensivă cu care și-a surprins adversarul și datorită căreia imigrantul vietnamez a pus mâna pe premiul cel mare de 888,888$ și pe prima sa brățară WSOP.

Era singurul mod în care îl puteam învinge pe acest jucător. Era prea bun pentru mine. Știam că Michael este și el agresiv și are un joc foarte bun pe flop, iar de aceea nu îmi puteam permite să îl las să ia inițiativa.
- Hung Le

Este o performanță destul de mare pentru acest vietnamez să câștige un turneu de o asemenea anvergură, mai ales că acesta a fost unul din puținele turnee de la WSOP 2016 de până acum la care au participat peste 6,500 de jucători. Mai mult decât atât, Hung Le a pus mâna pe unul din cele mai mari premii de până acum, deși este drept că au fost trei turnee unde câștigătorul a luat peste 1 milion de dolari:

  • $1,500 Monster Stack No Limit Hold'emMitchell Towner (1,120,196$)
  • $1,500 Millionaire Maker No Limit Hold'emJason DeWitt (1,065,403$)
  • $565 Colossus II No Limit Hold'emBen Keeline (1,000,000$)

Zilele acestea se mai desfășoară și ”$50,000 Poker Players Championship” unde primul loc va lua aproape 1,3 milioane de dolari, dar toți ochii sunt ațintiți către Main Event despre care vom vorbi și noi mai pe larg după ce va începe.

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi