Un trib indian a câștigat în 2015 peste 2,2 miliarde de dolari prin intermediul cazinourilor deținute în SUA!

Seminole este un trib indian stabilit în SUA de câteva sute de ani și care are acum o populație de aproximativ 18,000 de locuitori care trăiesc majoritatea în Oklahoma și Florida. Acesta este și singurul trib din SUA care nu a semnat vreodată un tratat de pace cu guvernul american. 

Ca orice indieni, aceștia se ocupau inițial cu lucru manual și meșteșugării, dar nu degeaba America este considerată ”țara tuturor posibilităților”. În 1979 cei din tribul Seminole din Florida și-au deschis un cazino care a fost de mare succes la vremea respectivă și care le-a permis acestora să achiziționeze sau să deschidă până în ziua de astăzi alte cinci cazinouri. Unul din ele este situat chiar în Hollywood și se numește ”Seminole Hard Rock Hollywood”. 

seminole-hard-rock.jpg

Nimeni nu a știut exact câți bani produc aceștia din activitățile de gambling oferite, până de curând când conform gamingtoday.com James Allen, directorul de la Seminole Gaming CEO, a eliberat un document care arată că tribul Seminole a avut anul trecut un profit de 2,4 miliarde de dolari, dintre care 2,2 miliarde au fost reușiți din activitățile de gambling .

În altă ordine de idei, tribul se judecă în acest moment cu guvernul din Florida pentru că au primit interdicție de a mai oferi jocuri de blackjack live în cazinourile proprii după ce anul trecut a expirat o înțelegere avută cu guvernul american. Totuși, până când această problemă se va rezolva, clienții cazinourilor Seminole încă pot juca blackjack în legalitate.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi