Un tipster englez produce pagube majore caselor de pariuri!

Înainte de toate, un tipser este o persoană care oferă informaţii (sfaturi, ponturi) cu privire la evenimentele sportive care urmează să se desfăşoare. Arta pariurilor nu este pentru toată lumea şi acesta este un aspect pe care îl ştii şi tu foarte bine. Tot mai mulţi dintre pasionaţi se folosesc de ponturile şi analizele furnizate de tipsteri pentru a-şi plasa biletele, ceea ce bineînţeles le sporeşte şansele de câştig celor mai puţini inspiraţi.

Piaţa pariurilor din Marea Britanie este cu siguranţă cea mai dezvoltată din Europa şi aici întâlnim o mulţime de tipsteri, unii mai buni alţii mai puţin buni. Unul dintre ei se face însă remarcat şi a ajuns în atenţia presei britanice prin performanţele sale.

Este vorba despre un anume “Steve”, care lucrează pentru site-ul englez “Betting Bible”. El este un tipster care se ocupă de secţiunea Golf şi din câte se pare unul dintre cei mai buni din Marea Britanie. Cunostiinţele sale în domeniu sunt extraordinare şi a adus pierderi imense caselor de pariuri. Bookmakerii recunosc faptul că în ultimul timp se confruntă cu o mare problemă din acest punct de vedere şi trebuie să depună eforturi imense pentru a câştiga lupta cu tipsterii şi a împiedica marile câştiguri.

Pariază acum online de pe tabletă sau telefonul mobil!

Steve este bineînţeles şi un parior înrăit şi ponturile pe care le împărtăşeşte cu alţii le şi pariază. După cum declară chiar el cel mai mare profit într-o zi a fost de 52.000 lire sterline.

Satisfacţia acestui job pentru mine este că pot face bani pentru oameni. Dacă reuşesc să indic câştigătorul unui mare turneu de golf, ştiu că din cauza mea casele de pariuri au pierdut milioane de lire sterline. Asta este satisfacţia mea.Tipsterul Steve

Şi în România acest fenomen este din ce în ce mai răspândit, mai ales pe reţelele de socializare, acolo unde zeci de pagini sunt destinate acestui gen de activitate. Nu te lăsa însă păcălit, deoarece în ţara noastră tot mai mulţi ţepari se folosesc de expansiunea jocurilor de noroc pentru a te înşela pe aşa zisele pagini cu “ponturi sigure”. Pariuri X te-a avertizat în repetate rânduri despre acest fenomen şi ţi-a oferit toate informaţiile necesare pentru a te proteja.

De ce să plăteşti pentru ponturi false, când ai acces gratuit la cele mai bune sfaturi şi ponturi în materie de pariuri oferite de către cea mai mare comunitate de pariori din România.

Revenind la tipsterul britanic Steve, trebuie să ştii că acesta are şi o poveste de viaţă destul de interesantă. Faptul că este un parior înrăit i-a adus şi probleme cu soţia, însă după cum chiar el declară este norocos că aceasta nu înţelege fenomenul şi nu-şi dă seama câţi bani pierde în zilele nefaste. Chiar are un cont separat în bancă, prin care ascunde banii folosiţi la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi