Un tânăr din SUA a pierdut la jocuri de noroc 135,000$ care nu erau ai lui, iar acum riscă până la 20 de ani de închisoare!

Keegan K. Fitzgerald este un tânăr de 22 de ani din Kearney, Nebraska care lucra la un bar local unde clienții puteau inclusiv să plaseze pariuri sportive și să se joace jocuri de cazino.

fitzgerald.jpg

Vinerea trecută acesta era de serviciu, și în timpul programului de lucru el a decis să plaseze un pariu de 300$ din bani proprii. Acesta a pierdut pariul, și a avut ideea ”genială” de a încerca să își recupereze pierderile deși nu mai avea nici un ban la el. Astfel el a început să plaseze pariuri pe bani reali, dar fără a băga vreun ban în casierie. Norocul nu a fost de partea sa, el continuând să piardă din ce în ce mai multe pariuri. Pe parcurs ce pierdea, acesta devenea din ce în ce mai frustrat și mai nervos și începea să parieze sume din ce în ce mai mari.

Știi cât au fost pierderile totale cauzate de angajat în acea zi? Cei de la kearneyhub.com ne anunță că 135,000$! Superiorii acestuia au fost șocați la finalul zilei când au constatat ce a făcut tânărul de 22 de ani, ei chemând poliția. Fitzgerald a fost arestat, dar a fost eliberat ulterior pe cauțiune. Chiar și așa problemele lui sunt departe de a se încheia, acesta riscând până la 20 de ani de închisoare, plus că va trebui să restituie întreaga sumă mizată.

Noi, cei de la Pariurix, considerăm că sunt câteva reguli pe care pariorii trebuie să le respecte neapărat pentru a nu avea probleme. Două din cele mai importante reguli sunt: niciodată să nu joci la recuperare, și niciodată să nu pariezi banii pe care nu îi ai și nu îți permiți să îi pierzi. Keegan a încălcat ambele reguli simultan (alături de multe altele), iar asta i-a adus numai probleme.

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi