Un tânăr din Iași a consumat droguri de supărare că a pierdut la ”păcănele”, și a ajuns din sala de jocuri direct la urgențe!

Dacă mai devreme v-am prezentat cazul unui gorjean care s-a sinucis după ce a pierdut o sumă considerabilă la pariuri, acum venim cu o nouă știre similară tot de la noi din țară, doar că de data aceasta din fericire deznodământul nu a fost la fel de trist.

tanar.png

ProTV ne anunță că un tânăr de 26 de ani a intrat astăzi într-o sală locală de jocuri de cazino dis de dimineață, iar de supărare că pierdea la ”păcănele” acesta a decis să fumeze o țigară cu canabis pentru a mai uita de supărare. La scurt timp, acestuia i s-a făcut rău și a leșinat chiar lângă aparatul de păcănele, iar pazinicii cazinoului au sunat imediat la 112. Aceștia au spus că l-au văzut pe tânăr fumând, dar că nu aveau de unde să știe ce fel de substanțe consumă (parcă era interzis să se fumeze în localuri?)

Din fericire, acesta și-a revenit eventual dar acum are de dat explicații ținând cont că asupra lui au fost găsite substanțe interzise. El s-a ales cu dosar penal și va fi dus la spitalul de psihiatrie pentru un control medical amănunțit. Acesta se pare că nu este la prima abatere de acest gen, el fiind un împătimit al jocurilor de noroc, dar și al substanțelor suspecte.

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi