Un tânăr de 18 ani s-a sinucis după ce a pierdut 5,000£ la pariuri sportive online!

Cei de la mirror.co.uk ne anunță că un tânăr de 18 ani pe numele de Omair Abbas s-a sinucis după ce a pierdut suma de 5,000£ la pariuri sportive online.

Acesta lucra la un restaurant în Cardiff Bay, iar pe 31 martie el a plecat la serviciu, așa cum făcea de fiecare dată. Părinții săi și-au dat seama că ceva este în neregulă pentru că Omair a părut emoționat când și-a luat rămas bun de la ei, lucru care nu îi stătea în fire. La acel moment Farhat și Saima, tatăl și mama lui Omair, nu au dat prea multă importanță acestui episod, dar au început să se alarmeze seara când fiul lor nu a mai ajuns acasă. Când au sunat la restaurant, ei au aflat că de fapt tânărul de 18 ani nu s-a dus la muncă în ziua respectivă, iar atunci ei au sunat la poliție, care a început imediat căutările.

omair.jpg

Din discuțiile avute cu colegii acestuia, polițiștii au aflat că Omair era destul de deprimat și că a vorbit chiar de posibilitatea de a se sinucide, deși nimeni nu știa exact la acel moment care ar fi motivele care pot sta la baza unei astfel de decizii. Poliția a început să îi verifice conturile bancare și a aflat că acesta a investit toți banii pe care îi avea pe site-uri de pariuri sportive online, conturile lui fiind golite până la ultimul cent. În total se pare că băiatul pierduse 5,000£, iar atunci toți au început să se gândească la ce este mai rău. Ulterior a fost găsit și un bilet de adio pe laptop, dar pe care Omair îl ștersese înainte să plece de acasă. Din păcate aceste descoperiri au venit prea târziu deoarece la două săptămâni de la dispariție tânărul a fost găsit mort în râul Ely. 

Nu sunt puține cazurile celor care au parte de un sfârșit tragic din cauza modului iresponsabil în care joacă la pariuri sportive sau la ”păcănele”. Sunt și destui care nu ajung să ia decizii atât de drastice, dar care pierd toți banii pe care îi au din cauza dependenței față de jocurile de noroc. Dacă te confrunți cu o problemă legată de gambling, atunci te sfătuiesc să soliciți ajutor, fie din partea prietenilor și a rudelor, fie chiar ajutor profesionist dacă este nevoie. Avem și noi pe site un test de dependență care ți-ar putea fi de folos.

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi