Un supercomputer a prezis clasamentul final din Premier League!

Un supercomputer utilizat de către ​Football Web Pages a prezis pentru dailystar.co.uk clasamentul final din Premier League, sezonul 2016 / 2017. Acesta a utilizat un algoritm foarte complex care a luat în considerare nenumărate statistici din sezonul actual pentru a putea veni cu o predicție cât mai realistă.

Rezultatele finale ale simulării nu au fost deloc surprinzătoare, ele găsind pe Chelsea campioană cu 8 puncte peste Tottenham și Manchester City, echipe care împart locurile 2-3 cu același număr de puncte. Liverpool este considerată ca fiind echipa care va prinde ultimul loc de Liga Campionilor, în timp ce Arsenal și Manchester United vor trebui să se mulțumească cu pozițiile a cincea, respectiv a șasea. În ceea ce privește partea inferioară a clasamentului, campioana Leicester ar urma să termine pe poziția a 13-a, în timp ce Hull, Middlesbrough și Sunderland vor retrograda.

De altfel aceasta este cam și ordinea pe care o văd agențiile de pariuri, diferențele fiind destul de mici. La această casă de pariuri online Chelsea este favorită certă la titlu cu o cotă de 1.04, fiind urmată de Tottenham (26.00), City (34.00), Liverpool (201), United (301) și Arsenal (501).

Pe de altă parte, istoria ne-a dovedit că între teorie și practică e diferență mare. În octombrie 2016, un alt supercomputer anticipa un clasament cu totul diferit, cu City campioană, urmată în ordine de Arsenal, Liverpool, Tottenham, United, și abia pe 6 Chelsea. Același supercomputer vedea în februarie 2017 top6 ca fiind Chelsea-Tottenham-Arsenal-City-United-Liverpool, iar probabil peste câteva săptămâni vom vedea noi predicții și noi schimbări.

Tu cum vezi lupta în Premier League? Ai încredere în astfel de predicții sau ești destul de sceptic în ceea ce le privește? Nu uita să consulți cu regularitate și pagina noastră de ponturi Premier League pentru a vedea care sunt recomandările specialiștilor PariuriX din fotbalul englez.

Pariază acum pe Premier League! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi