Un student englez a dat lovitura la World Series of Poker

Jucătorul de poker Alex Lindop, în vârstă de 25 ani, student la un colegiu din localitatea Stoke-on Trent, Blurton, a dat lovitura la World Series of Poker, după ce a câştigat evenimentul 59 al celei mai cunoscute competiţii de poker. Acest lucru i-a adus nu mai puţin de 53 037 dolari (340 000 lire).

Click aici pentru a juca poker online de pe pc sau telefon!

lindop.jpg

Cărţile din mâna sa câştigătoare n-au fost perechi de aşi sau de popi, ci 3 şi 4. După afişarea turnului, Lindop avea full house, riverul neinfluenţând cu nimic rezultatul final. De specificat că la acest eveniment au participat 2155 jucători, buy-in-ul fiind de 1 500 dolari. După ce a dat lovitura la World Series of Poker, băiatul de 25 ani nu ştie în ce va investi banii pe termen lung, însă primul lucru pe care-l va face după ce va sosi în Staffordshire va fi organizarea unei fastuoase petreceri. 

Ca majoritatea jucătorilor de poker, Alex Lindop şi-a început cariera online, petrecând ore întregi în faţa calculatorului, special pentru asta. Sumele pe care le câştiga erau însă unele modice. Tatăl său, Chris Lindop, este foarte mândru de performanţa fiului său, menţionând că a fost părtaş pas cu pas la urcuşul lui Alex de la jucător amator la unul dintre cei mai buni din lume. 

A fost fantastic să-l văd câştigând. Alex dedică multe ore pe zi pokerului, lucru care nu este la îndemâna tuturor. A mai câştigat înainte mici turnee, însă acum este prima dată când câştigă atât de mult. M-a sunat după joc, fiind în stare de şoc.

 Chris Lindop, tatăl lui Alex

Alex Lindop mai participase de 4 ori la WSOP, cel mai mare câştig al său fiind de doar 5 000 lire. Dacă este să desprindem o învăţătură din această poveste, este acea că ar fi bine să joci fiecare mână, indiferent de cât de slabe ar fi cărţile. Asta fiindcă flopul îţi poate rezerva surprize plăcute.

Joacă şi tu poker online aici şi poate în 2-3 ani vei fi tu în locul lui Alex. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi