Un streamer cunoscut din SUA a pierdut 100,000$ la jocuri de noroc în mai puțin de 10 minute în timp ce se afla în direct!

Summ1t este un jucător profesionist de eSports (Counter-Strike mai exact) sin SUA, dar a ajuns cu adevărat cunoscut datorită canalului de live streaming pe care îl are pe twitch.tv, acolo unde are 1.4 milioane de followeri. Acest canal de Twitch l-a și îmbogățit, el primind de-a lungul timpului sute de mii de dolari numai de donații, iar mulți sunt de părere că el chiar a ajuns milionar datorită acestei activități.

Dar un moment greu de explicat a avut loc zilele trecute, atunci când Summ1t a reușit să piardă 100,000$ în doar câteva minute. În timp ce se filma și transmitea live, acesta a lăsat deoparte jocurile video și s-a băgat la un joc de noroc de tipul ”high / low” pe o miză de 5,000$ / mâna. Filmulețul poate fi urmărit integral pe dexerto.com.

summ1t.png

În doar câteva minute acesta a reușit performanța de a rămâne cu doar 13,000$, dar s-a ridicat rapid la 60,000$ după ce a prins o serie de șase pariuri câștigătoare la rând. El ar fi putut să se oprească în acel moment, dar a preferat să continue pentru a recupera integral pierderile anterioare. Astfel Summ1t și-a reluat jocul pe aceeași miză de 5,000$ / mâna, iar la un moment dat au venit nu mai puțin de nouă pariuri pierzătoare unul după altul (aviz amatorilor de Martingale), ceea ce a dus la pierderea întregului bankroll. Întreaga sesiune a durat mai puțin de 10 minute! 

Summ1t, ca și alți streameri cunoscuți de pe twitch.tv, trăiesc strict din ce primesc din donații. În condițiile date va fi interesant de văzut cum vor reacționa fanii acestuia: îi vor dona mai mult din milă, sau din contră, vor fi mai zgârciți cu donațiile din moment ce el a aruncat 100,000$ pe fereastră în doar câteva minute?

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi