Un slujitor al Domnului a furat 37,000$ de la biserica unde lucra și a folosit banii pentru jocuri de noroc!

Site-ul omaha.com ne anunță că Jeffrey D. Bomberger, un fost angajat la o biserică presbiteriană din Dundee,  a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu suspendare după ce a pledat vinovat la acuzația de furt. Se pare că bărbatul în vârstă de 42 de ani a furat peste 37,000$ din biserica la care lucra, dar acesta a pierdut o parte din banii respectivi la jocuri de noroc!

biserica.jpg

În partea a doua a anului 2015 Bomberger a folosit un cont bancar al bisericii pentru a cumpăra carduri VISA pe care el spunea că le folosește pentru a face donații în scopuri caritabile. Dar în luna noiembrie liderii bisericii respective au ajuns la concluzia că în realitate nu a fost făcută nici o donație, bărbatul păstrând banii pentru nevoile proprii. În total a fost vorba de o sumă de 37,537$.

În final Bomberger a recunoscut că el a furat banii respectivi, dar a spus că a pierdut o mare parte din ei la jocuri de keno (mai exact 25,000$). Acesta a precizat că nu este dependent de păcănele sau de alte jocuri de cazino, dar recunoaște că are o dependență față de keno. 

Bărbatul a acceptat să ceară ajutor profesionist pentru a depăși problemele cu care se confruntă, iar acest lucru l-a și ajutat să stea departe de închisoare pentru moment. Chiar și așa, el a rămas fără loc de muncă, dar s-a scos cu un dosar penal. Plus că îl așteaptă o pedeapsă de cinci ani cu suspendare, pe care va trebui să o ispășească în cazul în care va mai încălca vreodată legea.

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi