Un sibian ar putea produce bomba anului la pariuri! Pe un bilet cu cota finală de peste 2 milioane a prins primele 9 pronosticuri; i-au mai rămas 5!

Un sibian stabilit în Germania ne-a trimis biletul prezentat mai jos, bilet jucat cu 0.20 unităţi (probabil euro), pe care are câştigul eventual este de peste 2 milioane de unităţi.

Greul pentru el de abia acum începe, asta după ce a prins 9 super cote şi i-au mai rămas 5. M-am gândit să vă prezint biletul în speranţa că va fi inspirat şi mai departe şi vă puteţi inspira şi voi din cele 5 pronosticuri rămase.

Sfatul meu pentru oricine ajunge într-un astfel de caz este să închidă pariul, deşi 2 milioane de (probabil) euro sună tentant. Acum câştigul cu pronosticurile prinse este de aproximativ 40.400 de unităţi. La cashout să spunem că i-ar fi oferite 35.000 de unităţi. Mai departe e simplu, cash out şi, ca să nu regrete că n-a lăsat biletul în desfăşurare, joacă pronosticurile rămase cu 2.000 unităţi, din cei 35.000 primiţi, pe cota 1.000. Dacă ar fi să iasă cele 5 pronosticul câştigul ar fi tot 2.000.000 unităţi, plus cei avuţi deja, deci tot pe acolo se ajunge. În caz că nu iese atunci rămâne cu suma primită din cash out, minus 2.000 de unităţi, sumă care ar fi oricum de peste 30.000 de unităţi. Să nu uităm că a jucat doar 0.2 unităţi.

Varianta cu contrele pe fiecare meci în parte pică din start, asta deoarece cotele contrelor ar fi prea mici şi miza ar trebui să fie extrem de mare pentru a se face un profit cât de cât ca lumea.

Câştigul ar fi putut mai mare, dar ar fi depăşit câştigul maxim oferit de agenţia de pariuri.

super-bilet-pariurixcom.jpg


Dacă vrei să mergi pe mâna acestui parior inspirat am o recomandare pentru tine. Dă CLICK AICI, deschide cont şi fă prima depunere. Vei primi un full bet de 30 RON (oferta este valabilă doar dacă contul a fost deschis de pe link-ul de mai sus) şi un bonus de 25 RON. Bonusul şi depozitul (50 RON în total îţi rămân pentru pariere) şi full bet-ul de 30 RON îl poţi juca pe cele 5 rămase de pe biletul de mai sus. Dacă va ieşi atunci vei câştiga şi tu 30.300 RON, adică peste 300 de milioane de lei vechi, asta fără să rişti vreun ban din propriul buzunar deoarece vei juca biletul din full bet-ul de 30 RON pe care doar PariuriX îl acordă la această casă de pariuri online.

bilet-nebun.jpg

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi