Un rugbist australian a fost prins cu pastile suspecte asupra sa la intrarea într-un cazino!

Nu știu câte persoane au auzit până în urmă cu câteva zile de echipa australiană de rugby Parramatta Eels. Însă întâmplările din ultimele zile au făcut ca numele acesteia să apară prin publicațiile importante din întreaga lume. Sâmbătă am prezentat un articol conform căruia căpitanul Kieran Foran a pierdut 75,000$ la pariuri sportive în doar două ore imediat după ce a fost externat dintr-o clinică de reabilitare. Această întâmplare a avut loc joia trecută.

interlopi.png

Astăzi, cei de la Daily Mail ne anunță că Corey Norman, o altă vedetă a celor de la Parramatta Eels, a fost prins cu pastile suspecte asupra sa la intrarea în Star Casino din Sidney. Acesta a fost percheziționat la intrare de către forțele de ordine, și nu mică a fost mirarea acestora când au găsit asupra jucătorului o cutie cu pastile bine ascunsă, care aparent ar conține droguri. Pastilele au fost confiscate pentru a fi testate, dar încă nu se cunoaște rezultatul acestor teste.

Interesant este că în aceeași zi de vineri, Corey Norman a fost fotografiat într-un restaurant chinezesc, acolo unde lua masa cu coechipierul Junior Paulo, dar și cu jucătorul James Segeyaro de la Penrith Panthers. Până aici nu este nimic anormal, doar că la acea masă se aflau și mai mulți interlopi, unii din ei confruntându-se cu probleme legale destul de mari.

Momentan Norman nu a fost arestat, dar a fost chemat la poliție pentru a da explicații, plus că va conta mult și rezultatul testelor efectuate pe acele pastile suspecte. Reaminesc că și Foran a ajuns la reabilitare tot după ce a luat o supradoză de pastile, doar că în cazul lui era vorba de medicamente. 

Care este cea mai bună agenție de pariuri sportive online? Află acum! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi