Un român scrie istorie la EPT Praga, turneu de poker cu premii garantate de aproape 6 milioane de euro

Nandor Solyom, un clujean de origine maghiară, e pregătit să scrie istorie la Main Eventul European Poker Tour Praga. Compatriotul nostru a intrat în ziua a treia de concurs cu un stack uriaş (526.500 de fise), al treilea ca valoare din tot turneul.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI TARI TURNEE!

Românii sunt într-o formă de zile mari pe final de 2016. După ce la începutul lunii Vlad Darie Belgian s-a impus la Poker Challenge Belgia şi Traian Bostan şi-a adjudecat primul loc la Unibet Open Bucureşti (ambii au primit premii de aproximativ 100.000 de euro), un alt conaţional e pus pe fapte mari. De data aceasta la o competiţie de nivel superior. European Poker Tour Praga se joacă de nouă ani, dar niciodată nu a cunoscut succesul de anul acesta. Doar la Main Event (buy-in de 5300 euro) s-au înscris 1192 concurenţi, depăşindu-se astfel recordul all-time din urmă cu doi ani.

Într-un loc privilegiat pentru premiul de 774.600 euro aferent învingătorului (fondul total de premiere este de €5.781.200) se află Nandor Solyom, care a demonstrat încă o dată că la Praga se simte fantastic. În 2014 clujeanul a plecat la începutul zilei 3 din poziţia de chip leader, însă pe final norocul nu i-a surâs. Acum, cu al treilea stack din întreaga competiţie, Nandor visează fără îndoială la masa finală şi la cel mai mare premiu obţinut la turneele live.

Speranţele românilor nu stau doar în el, însă, Dănuţ Chişu aflându-se şi el între primii din cei 231 de jucători rămaşi în competiţie. Cu 306.000 de fise - mai mult de dublu faţă de medie -, acesta are aşteptări mari de la ultimele zile de concurs. De menţionat că în fieldul care a supravieţuit până vineri mai sunt prezenţi şi alţi români: Ştefan Fabian (214.500 fise), Mihai Manole (78.000 fise), Cristinel Dumitru (42.500 fise), Alexandru Gavriluţ (33.000 fise) şi Elvis Petcu (47.000 fise).

Chip leader în acest moment este învingătorul de la EPT Grand Final Main Event, Nicolas Chouity, care are în faţă un stack în valoare de  644.000 chipuri. Jucătorii s-au întors astăzi la mese la ora 13:00, pornind la drum de la nivelul 15 (blind-uri - 2,000/4,000; ante - 500). Blindurile se vor mări la fiecare 90 de minute, diferit faţă de zile precedente, când au crescut la fiecare 75 de minute. De notat că cel mai mare nume rămas în competiţie este fără doar şi poate Vanessa Selbst, agresiva jucătoare din Statele Unite având însă un stack de doar 69.000 fise (puţin peste 17 big blinduri).


Prezent la masa 23, Nandor are un singur adversar cu un stack respectabil. Ca atare, are spaţiu de manevră foarte mare, putând să pună presiune pe ceilalţi adverari

Nandor Solyom, jucător online de mare valoare

Fără rezultate extraordinare în turneele live din 2016 (locul doi la NetBet Open, Costinești a fost cel mai bun rezultat), Solyom este printre cei mai buni jucători online de poker din istoria României. Potrivit pokerdb.thehendonmob.com, el a adunat de-a lungul timpului premii în valoare de 1.896.841 dolari jucând pe internet. Performanţa de referinţă a lui Solyom e reprezentată de locul trei obţinut în turneul World Championship of Poker 2012, când a încasat un premiu in valoare de 326.700 dolari. Aliasul său în camerele de poker online e "nandor82".

În ceea ce priveşte turneele live, borna cea mai importantă e reprezentată de Main Eventul PokerFest Mamaia 2015, pe care l-a câştigat, asigurâdu-şi un cec în valoare de 36,780 euro (foto jos; sursă: pokerfest.ro).

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive