Un român - locul 7 în Main Eventul PokerStars Festival București 2017!

”SamSquid” nu este doar o faimoasă jucărie pentru baie care se vinde ca pâinea caldă în Cardiff, ci și porecla unuia dintre cei mai iubiți și apreciați jucători de poker din Europa! Britanicul Sam ”SamSquid” Grafton a călcat totul în picioare la Festivalul PokerStars de la București reușind să se încununeze campion cu cel mai mare scor live din cariera sa de până acum! 

În marea finală, Grafton (foto: pokerfest.ro) l-a bătut pe turcul Anil Ozdemir și a pus mâna pe jackpotul de 117.707 euro - ceea ce îl aduce foarte aproape de atingerea bornei de 1 milion de dolari câștigați în turnee live. Main Event-ul de la București a atras nu mai puțin de 736 de participanți în urma concursurilor online, iar Grafton a fost printre primii care și-au asigurat locul în turneu - cel mai mare concurs live de poker organizat vreodată în România, cu premii totale de 500 000 euro. 

Traian Bostan (foto: ro.pokernews.com) - locul 7, a fost cel mai bine clasat jucător din România. Bulgarul Mustafov Fahredin a prins locul 4, în vreme ce francezii Patrick Bueno și Johann Eclapier au terminat pe 5, respectiv 6. 

Intră acum în cea mai bună cameră de poker online și testează-ți abilitățile la masa de joc!

Pentru ”SamSquid” Grafton, câștigul din România a fost cel de-al treilea din carieră de șase cifre, după victoriile din Grosvenor Great Britain (GUKPT) - 163.953 dolari și Aussie Millions - 106.156 dolari, ambele turnee în acest an. Britanicul a câștigat până acum aproape 5 milioane de dolari, el fiind considerat unul dintre cei mai dificili și incisivi jucători din pokerul online. 

Clasament final Top 20 - PokerStars Festival București 2017:

     Loc                      Nume                                                            Țara                               Premiu (Euro)

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!