Un român, aproape de masa finală la Unibet Open Copenhaga! Chip leader surprinzător: o doamnă însărcinată în luna a 7-a

Un român - Thomas Ardai - se luptă azi pentru un loc la masa finală a 2017 Unibet Open Copenhaga DDK 8.250 Main Event. El are al 11-lea stack din cei 13 concurenţi rămaşi. Chip leader înainte de ultima zi este, surpriznător pentru mulţi, Monica Vaka, o jucătoare din Norvegia însărcinată în luna a 7-a.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI INTERESANTE TURNEE!

11 români s-au aflat la startul penultimei zile de concurs de la importantul turneu desfăşurat în Copenhaga, dar la finalul a aproape 12 ore extrem de solicitante doar unul mai stă în picioare. Din fericire pentru noi, patru conaţionali au reuşit să intre în bani: Ovidiu Tureac a fost primul care a ieşit odată ITM-ul făcut, el terminând pe locul 52, suficient pentru un cec de 2041 de euro. Imediat după el, Ioana Silvana Apostol a spus şi ea "adio" competiţiei (locul 50 şi un premiu identic, €2041). Adrian Cimpoeru şi Ionuţă Alin Tambura au sperat şi ei la un deep run, însă au fost eliminaţi pe locul 30 (2912 euro), respectiv 15 (5148 euro).

Speranţele pentru masa finală şi, de ce nu, pentru titlul suprem, sunt legate de Thomas Ardai, cunoscut în camerele de poker online după avatarul 'dnsmallball'. Un jucător extrem de analitic, tight, Ardai preferă mesele cash, însă a avut o comportare excelentă la Main Event-ul de la Copenhaga. Totuşi, situaţia sa nu este una de invidiat înainte de startul ultimei zile, având în faţă 431.000 de fise (la un nivel de blinduri de început de 15.000/30.000 şi un ante 5.000). Extrem de inteligent însă, Ardai va găsi fără îndoială timingul perfect pentru a shova şi, odată dublat, va avea posibilitatea să îşi etaleze stilul obişnuit. 

De notat faptul că la competiţia sub egida Unibet au fost 404 jucători la start, fiecare plătind 1100 euro buy-in (evident, în măsura în care nu s-au calificat online, o mulţime de sateliţi alimentând Main Event-ul). Chip leader la începutul zilei finale este o norvegiancă, Monica Vaka (1.881.000 chip-uri, foto sus). Runul său este surprinzător, nu doar pentru că nu are foarte multă experienţă, câştigând în întreaga carieră puţin peste 20.000 de dolari, dar mai ales pentru că este însărcinată. În două luni ea va naşte un băieţel, însă acest lucru nu a putut să o ţină departe de marea sa pasiune, pokerul. 

Mulţi specialişti îl văd pe Peter Harkes favorit să se impună în turneu, chiar dacă acesta are în acest moment abia al 6-lea stack. Dacă va cuceri trofeul, olandezul are şansa să îi egaleze - cu două titluri Unibet - pe bunul său prieten Mateusz Moolhuizen şi pe ambasadorul Unibet, românul Dan Murariu.

J-J a făcut din nou ravagii în rândul jucătorilor, la turneul Unibet de la Copenhaga. O mulţime de concurenţi au pierdut multe jetoane pe această mână, printre ei şi bubble boy-ul Karsten Johansen. Cu perechea din mână, el a împins all-in, însă un adversar cu optari a plătit. Cum anticipaţi, probabil, oponentul şi-a completat setul, iar danezul a părăsit competiţia.

73099€ este premiul destinat învingătorului, la concursul din capitala Danemarcei. Cel mai mic cec pentru masa finală are valoarea de 9113€ (locul 9).

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi