Un român a dat lovitura la Monte Carlo - câștig de 1,2 milioane de euro la un turneu de poker!

Pe oricine îl pui să îți spună numele unui jucător bun de poker de naționalitate română, primul exemplu care vine în mintea tuturor este Daniel Negreanu. Însă sunt și alți jucători profesioniști de poker din România care dau ocazional lovitura la turnee mari din Europa și nu numai, iar cel mai recent exemplu este cel al lui Alexandru Papazian. 

alexandru-papazian.png

Între 4 și 7 mai 2016 a avut loc la Monte Carlo turneul de poker ”EPT Grand Final €25,750 High Roller” organizat de PokerStars. Așa cum se poate observa rapid și din numele turneului, taxa de înscriere a fost de 25,750€, deci și premiile au fost pe măsură. Printre cei care au participat la acest turneu se numără și Alexandru Papazian, jucător despre care nu știu câți au auzit până în acest moment. El a mai participat la turnee importante de poker, dar niciodată nu a câștigat mai mult de 45,000€. 

Însă Alexandru a dar lovitura la Monte Carlo, el reușind nu doar să se claseze foarte sus, ci chiar să câștige acest turneu high roller după ce l-a învins la heads-up pe grecul Alexandros Kolonias. Mâna câștigătoare a fost A4, aceasta aducându-i un premiu consistent de 1,2 milioane de euro, cu 400,000€ mai mult decât ocupantul poziției secunde. Heads-up-ul a durat mai bine de 4 ore deși românul nostru a început cu 10 milioane de fise, iar adversarul său cu 1,5 milioane. Totuși Kolonias și-a dublat rapid numărul de fise și a echilibrat balanța la un moment dat, dar în final a trebuit să se recunoască înfrânt.

Pe durata festivalului de poker de la Monte Carlo au mai avut loc și alte turnee, Alexandru reușind un loc 23 la ”French Poker Series” (6,500€) și un loc 19 la ”French Poker Series High Roller (24,500€)”, și probabil că vom mai auzi de el și pe viitor. Mai multe informații despre victoria românului poți afla de pe pokernews.com.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi