Un prieten de-al lui Neymar jr. a fost cooptat în echipa PokerStars!

Cel mai mare site de poker online din întreaga lume - Pokerstars.com - continuă asaltul pe piaţa din Brazilia şi America de Sud şi în urmă cu câteva zile a anunţat că a semnat un contract cu un bun prieten de-al lui Neymar jr., superstar-ul Barcelonei făcând şi el parte din Team PokerStars.

Joacă acum poker de pe mobil sau tabletă!

neymar-the-new-face-pokerstars-1431012760979.jpg

Felipe Ramos este specializat în jocul PLO (Pot-Limit Omaha) fiind cunoscut iubitorilor de poker sub numele "mojave". Acesta nu numai că a câştigat peste un milion de dolari jucând poker online sau live, dar mai este cunoscut şi ca comentator la diverse posturi TV, precum Fox Sports sau Band Sports în Brazilia.

Ramos a folosit cunoştinţele sale în jocul de poker pentru a şcoli un număr destul de mare de vedete braziliene, inclusiv pe Neymar Jr.

Da, Neymar este prietenul meu şi l-am antrenat pentru o lungă perioadă de timp.Felipe Ramos

Oficial, Ramos va deveni un "Prieten al PokerStars-ului" şi va reprezenta camera de poker la diferite evenimente din întreaga lume, dar mai ales din America de Sud. Ca răspuns la vestea că Ramos va fi un "prieten" al site-ului de poker din echipa căruia face şi el parte, Neymar jr. a declarat că este foarte fericit pentru că-l va avea în echipă pe Felipe, spunând că au jucat foarte mult poker împreună şi a învăţat foarte multe de la el.

Şi tu poţi juca poker la camera unde printre alţii îl poţi întâlni pe Neymar jr. Nu trebuie decăt să dai click aici şi să descarci softul! 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi