Un preot din Scoția a pierdut la ruletă online 96,000£ furați de la biserică!

Se pare că a ajuns o adevărată modă în rândul slujitorilor Domnului să joace banii enoriașilor la jocuri de cazino, bazându-se probabil pe sprijinul divin pe care îl primesc de la Cel de Sus. Dar surpriză, acest noroc nu prea vine. După ce luna trecută v-am prezentat cazul unui preot din Canada care a pierdut 380,000$ la jocuri de cazino, un alt preot, dar de data aceasta din Scoția, a reușit o ”performanță” asemănătoare.

Cei de la mirror.co.uk ne anunță că Părintele Graeme Bell de la ”Our Lady Star of the Sea Church” din Ayrshire a furat 96,000£ din fondurile bisericii, bani pe care i-a pierdut la ruletă online. Se pare că preotul în vârstă de 41 de ani avea o dependență față de jocurile de cazino, el pierzând și în trecut sume mari de bani la ”păcănele” și ruletă, dar din fonduri proprii.

preot-hot.jpg

Eventual superiorii preotului au aflat de isprava acestuia și au alertat poliția, care l-a arestat. Este amuzant că în sala de judecată Gerard Brown, avocatul lui Graeme Bell, s-a rugat de instanță să nu îl bage pe clientul său la închisoare pentru că acesta este un om bun care și-a dedicat viața bisericii, lui Dumnezeu și enoriașilor săi, motiv pentru care merită iertat. Însă judecătorul nu s-a arătat prea mișcat de vorbele frumoase ale avocatului, condamnându-l pe preot la  zece luni de închisoare. De asemenea, acesta a trebuit să restituie și banii furați. El a plătit 25,000£ din bani proprii, a mai primit 30,000£ de pe urma unei asigurări, și încă 42,500£ din partea unor prieteni, suficient pentru a returna integral cei 96,000£ pierduți la ruletă online. Însă acum Bell trebuie să stea aproape un an la închisoare, iar când va ieși nu va mai avea nici loc de muncă, nici bani puși deoparte, și va fi și dator față de prietenii săi.

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi