Un preot din Canada a pierdut 380,000$ la jocuri de noroc!

Sunt convins că ai mai văzut poza de mai jos, aceasta ajungând virală pe internet la un moment dat, ceea ce este de înțeles pentru că nu vezi prea des un preot jucând la ”păcănele”. Dar nu doar la noi se întâmplă astfel de lucruri, ci chiar și în țări mult mai civilizate. The Guardian a prezentat recent o întâmplare care a avut loc în Canada, acolo unde preotul catolic Amer Saka ar fi pierdut la jocuri de noroc 380,000$ ce ar fi trebuit să fie folosiți pentru a ajuta refugiaţii irakieni veniți în Canada.

preot.jpg

Preotul a pierdut cei 380,000$ la finalul lunii februarie, dar abia după câteva săptămâni a povestit isprava sa superiorilor. Acesta a fost suspendat imediat din funcție, iar superiorii săi sunt de părere că părintele Amer Saka este dependent de jocuri de noroc. Chiar și așa, încă nu s-a dovedit că banii chiar au fost pierduți la pariuri și jocuri de cazino, și nu este exclus ca preotul să îi fi furat și să îi aibă ascunși pe undeva, el inventând această poveste pentru a putea justifica lipsa lor. Cu siguranță se va face o anchetă pentru a se descoperi exact ce s-a întâmplat.

Banii proveneau din sponsorizări și erau folosiți pentru a ajuta refugiați irakieni să vină în Canada. Prin cadrul acestui program au fost aduși deja 11 refugiați, iar alți 45 tocmai au fost aprobați pentru a fi aduși, deși situația lor este acum neclară după ce fondurile au dispărut fără urmă.

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi