Un preot a pierdut jumătate de milion de dolari la ”păcănele”!

Dacă ai urmărit încă de la început secțiunea noastră de știri ai observat probabil că punem un accent special asupra știrilor în care slujitorii Domnului fură bani din fondurile bisericii sau bani destinați anumitor scopuri caritabile pentru a îi juca la păcănele. Nu le căutăm ispre, dar numărul de astfel de cazuri este chiar mai mare decât și-ar imagina mulți.

Amer Saka, preot la biserica ”St. Joseph Chaldean Catholi” din Ontario, Canada a fost suspendat de la locul de muncă, internat într-un spital, și sub investigația autorităților după ce ar fi jucat la ”păcănele” și alte jocuri de cazino 500,000$ furați din fondurile bisericii. Torontosun.com ne anunță că banii au fost donați de mai multe familii, din care 7-8 care chiar frecventau biserica unde acesta era pastor, și erau destinați ajutării mai multor refugiați sirieni stabiliți în Canada.

preot-pacanele.png

Preotul a fost arestat și luat în custodia poliției, și urma ca joi să fie judecat pentru faptele comise. Acestuia i s-a făcut rău și a fost dus la spital, motiv pentru care audierea a fost amânată. Dar după ce își va reveni, pe Amer Saka îl așteaptă cu siguranță o pedeapsă destul de dură.

Acest caz seamănă izbitor de mult cu cel al unui alt preot canadian, care de asemenea a pierdut la jocuri de noroc 380,000$, care culmea erau destinați tot unor refugiați. Doar că în ace caz era vorba de irakieni, nu sirieni. 

Cunoști și tu vreun slujitor al Domnului care a căzut în patima ”păcănelelor”? Nu contează că este vorba de bani proprii sau sume mult mai mici; nu ezita să ne spui și nouă dacă ai auzit de vreun astfel de caz.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi