Un preot a furat 150,000$ de la două biserici și i-a pierdut la ”păcănele”!

În ultimele luni v-am prezentat mai multe știri cu slujitori ai Domnului care cad în patima ”păcănelelor”, iar astăzi vin cu un nou astfel de caz. Site-ul kwch.com ne anunță că părintele Thomas Leland a pierdut peste 150,000$ la jocuri de cazino, bani furați din fondurile bisericilor la care slujea.

preot-pacanele.jpg

Începând cu anul 2010, acesta a fost preot atât la biserica St. Francis Parish din St. Paul, cât și la St. Ambrose Parish din Erie. Deoarece avea acces la conturile bancare ale ambelor biserici, Thomas a început în 2012 să sustragă bani pe care îi folosea la ”păcănele” și la alte tipuri de jocuri de noroc. În 2014 s-a aflat de isprava preotului, care până în acel moment deja reușișe să piardă 150,919$. El și-a recunoscut fapta, iar în acel moment a rămas fără loc de muncă.

Reprezentații bisericii au făcut o plângere la poliție, dar asta abia în 2015. Decizia luată de instanța de judecată a venit miercurea trecută, atunci când spre surprinderea tuturor fostul preot a scăpat de închisoare. Totuși timp de 18 luni acesta va fi supravegheat de autorități, interval în care el este obligat să participe la șendințe de terapie pentru a scăpa de dependența sa față de jocurile de noroc, plus că nu are voie să intre în cazinouri sau să frecventeze localuri în care se știe că vin alți împătimiți ai gamblingului. De asemenea, el trebuie să restituie celor două biserici banii pierduți în cazinouri.

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!