Un portar a luat 43 de goluri într-un meci şi a fost arestat. E acuzat de implicare în mafia pariurilor!

Marco Kwiotek îl cheamă pe portarul care a intrat în istoria fotbalului după ultima ispravă - a încasat într-un singur meci 43 de goluri!! Asta în vreme ce echipa lui, VS Vanderport, n-a reuşit niciunul! La pauză a fost 35 la 0! Într-o ligă inferioară din Gernania s-a jucat nebunia de meci după care Marco n-a mai ajuns acasă - a fost săltat de poliţie şi dus la secţie. Este acuzat de implicare în mafia pariurilor!

Echipa lui pierduse şi în precedenta etapă, dar cu un scor omenesc.."Rezultatul ultimului meci a fost greu de acceptat, aşa că n-am de gând să mai trec prin aşa ceva!", le-a spus portarul Kwiotek colegilor lui înaintea partidei încheiată cu un scor fluviu. Cu toţii vor fi chemaţi şi ei la poliţie să dea declaraţii. Aceştia sunt încrezători şi au declarat că îl aşteaptă pe Marco în poartă etapa viitoare. În condiţiile de faţă, însă, nu se ştie când se va întâmpla asta. 

Poliţia a refuzat pe moment să facă vreo declaraţie, dar presa din Germania scrie că va urma o anchetă serioasă.

Habar nu am ce se întâmplă! Ştiu doar că Marco a luat 43 de gholuri, iar apoi a fost arestat,

---a spus antrenorul lui Marco, Yvonne Liesenfeld

Directorul general al clubului este răvăşit de cele întâmplate. Speră însă ca jucătorul său să se întoarcă repede la echipă. 

Suntem în întuneric...Poliția nu ne spune ce se întâmplă, iar noi nu putem să luăm legătura cu Marco nici pe telefonul mobil. Să sperăm că va fi din nou alături de noi la următorul meci!,

---s-a arătat încrezător Christian Schroer

Foto: Twitter@photosofootball

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi