Un piteştean poate lua peste 23.000 RON dacă 4 favorite înving azi în Europa League! Vezi biletele!

Prezentam aseară un bilet pierdut doar pe pronosticul victorie Leverkusen, dar şi alte 2 bilete câştigate. Acelaşi parior mai are în desfăşurare 4 bilete. Toate n-au cum să-i iasă deoarece la unul din ele are x la Anderlecht cu Qarabag.

Celelalte trei bilete, pe care vi le prezint şi mai jos îi pot aduce un câştig de 23.884 RON brut. Câştigă 14.536 RON dacă Anderlecht, Southampton şi Roma se impun. Dacă la acest trident i se mai alătură şi Fenerbahce atunci câştigul creşte considerabil.

Pariază acum de pe telefon sau tabletă la cea mai bună agenție online!

bilet-3.jpgbilet4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bilet2.jpg

Dacă vrei să joci şi tu pe un bilet pronosticurile în care mai stă Bogdan dă CLICK AICI. Beneficiezi de un prim pariu 100% fără risc până la 150 RON, ofertă exclusivă pentru utilizatorii PariuriX.

bilet.jpg

 Pe biletul unde are x la Anderlecht curajosul nostru parior ar mai depinde şi de victoriile lui Manchester United şi Southampton.

bilet-1.jpg

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com!

Interesant este faptul că la toate cele 4 bilete ar putea ajunge să stea în Southampton, singura echipă care joacă de la ora 22:05. În acest caz ar fi mai mult decât recomandată o contră.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi