Un pensionar de 64 de ani se bate pentru jackpot la WSOP 2017 Las Vegas

Bunicuțul John Hesp a dat lovitura vieții lui. În vârstă de 64 de ani, fostul agent imobiliar din Yorkshire s-a calificat la masa finală la WSOP 2017 Las Vegas și are garantat un premiu de 1 milion de dolari. Performanța este una incredibilă, în condițiile în care bărbatul a recunoscut că este un amator și că nu a jucat niciodată până acum într-un turneu cu un buy-in mai mare de 10 lire sterline. 

Masa finală de la WSOP 2017 Las Vegas: John Hesp, primul din stânga (foto: wsop.com)

Oricine poate intra în joc în circuitul mondial pentru o taxă de intrare de 10 000 de dolari, dar numai 9 sunt cei care ajung să se bată pentru jackpot și mult râvnita Brățară de Aur. În total, 7 221 de jucători au ajuns la Las Vegas și s-au așezat la mese în primele șapte zile de concurs în speranța că vor ajunge în marea finală. Ei bine, pensionarul din Marea Britanie a fost unul dintre norocoși. A uimit pe toată lumea când a declarat că acasă la el, în Hull, abia dacă joacă la cazinou o dată pe lună! 

În afară de dorință, Hesp a adus cu el la masa de poker și multă culoare...Îmbrăcat cu un sacou viu colorat și cu o pălărie șic pe cap, pensionarul de 64 de ani (foto: wsop.com) zâmbește de fiecare dată când are ocazia și întreține buna dispoziție la masa de joc. 

”Eu sunt la poker ceea ce Donald Trump este pentru politică - un amator”, a glumit pensionarul - care s-a duelat cu nume mari din circuitul profesionist. Calificarea la masa finală i-a adus un premiu garantat de 1 milion de dolari, dar Hesp vrea mai mult!

DESCHIDE CONT LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX! 

"N-am mai jucat niciodată într-o competiție atât de mare, dar este unul din lucrurile pe care am ținut neapărat să-l fac în viață. Am întrebat-o pe soția mea acum trei luni: Te superi dacă plec în State să joc poker? Și, iată-mă aici, împreună cu cel mai bun prieten al meu”, a declarat britanicul. John Hesp nu este singurul jucător britanic care va juca marea finală din acest an din Vegas - alături de el s-a calificat și Jack Sinclair. (foto: wsop.com) 

În vârstă de 26 de ani, Sinclair este un jucător profesionist online care a trecut la jocurile live de cazinou la începutul acestui an. Este pentru prima dată în istorie când la un eveniment WSOP se vor bate pentru jack-pot doi jucători britanici. Finala este programată pe parcursul a trei zile, urmând ca marele câștigător să fie desemnat sâmbătă. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi