Un pensionar a câștigat 250,000£ după ce a nimerit șase scoruri corecte!

chelsea.jpg

Publicația britanică The Mirror ne anunță că Fred Crossman, un pensionar de 68 de ani din North Yorkshire, a câștigat în acest weekend 250,000£ după ce a nimerit șase scoruri corecte pe un singur bilet de pariuri!

Biletul a fost pus în cadrul concursului ”Super 6 game” organizat de către Sky Bet, o casă de pariuri foarte cunoscută în Marea Britanie, dar care nu este licențiată în România. Săptămânal agenția alege 6 meciuri de fotbal din Premier League și Championship la care clienții trebuie să dea pronosticuri de tipul Scor Corect. Fred nu este primul parior care să nimerească toate scorurile, dar este primul care reușește acest lucru singur, fără a trebui să împartă premiul cu altcineva (deoarece jackpot-ul de 250,000£ se împarte între numărul de câștigători). De obicei ori nu câștiga nimeni, ori erau 2-3 câștigători simultan. Dar care sunt meciurile care l-au făcut pe bunicul birtanic mai bogat cu un sfert de milion de lire? 

  • Sunderland 1-1 West Brom
  • Hull 0-2 Chelsea
  • Watford 2-2 Bournemouth
  • West Ham 1-1 Middlesbrough
  • Ipswich 0-1 Huddersfield
  • Rotherham 0-1 Newcastle

Și la noi în țară există un concurs similar la care pariorii pot participa, și unde este chiar mai ușor de câștigat. Este vorba de ”Predictorul Fotbalului” organizat de această casă de pariuri, unde trebuie să dai pronosticuri de tipul 1x2 la 12 meciuri alese de agenție. Participarea este gratuită, marele premiu este de 45,000RON, dar se pot lua premii și pentru mai puține pronosticuri corecte. În orice caz este mult mai ușor de ghicit câștigătorul unui meci decât scorul exact.

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi