Un parior din New Jersey a plasat într-un an pariuri în valoare totală de peste 78 de milioane de dolari!

Este cunoscut faptul că agențiile de pariuri și cazinourile obțin un procent consistent al încasărilor de pe urma jucătorilor high roller, adică cei care joacă sume foarte mari de bani. Însă conform site-ului cardplayer.com, un parior din New Jersey a dat toate recordurile peste cap, el reușind ca într-un singur an să ruleze peste 78 de milioane de dolari la pariuri și jocuri de noroc online!

Nu este însă clar cât a depus pariorul, și cât a pierdut / câștigat în acest an. Acum probabil mulți vor spune că acesta mai degrabă a pierdut decât a câștigat, pentru că altfel ar fi fost limitat și nu ar fi mai putut să ruleze sume atât de mari de bani. Cert este că vorbim de cineva care a putut să plaseze pariuri pe mize cu mult peste bugetul pariorilor de rând.

atlantic-city.jpg

Tot din același articol al celor de la Cardplayer aflăm și alte informații foarte utile. Una din ele este aceea că vârsta medie a pariorilor din New Jersey este de 38.29 de ani, dar și că anul trecut o persoană de 98 de ani a jucat la pariuri sportive! 

Mai aflăm faptul că 90% din piața de jocuri de noroc reglementată din SUA este controlată de New Jersey, și că legislația din acest stat permite locuitorilor să participe online în legalitate la toate tipurile principale de gambling: pariuri sportive, jocuri de cazino (blackjack, craps, sloturi, video poker etc) și poker. Chiar și așa jucătorii încă preferă sălile stradale: doar 5.3% din jucători se joacă strict online, 19.2% joacă atât online cât și offline, în timp ce restul de 75.5% nu au luat deloc contactul cu site-urile online, ei preferând doar jocurile oferite de cazinourile și agențiile de pariuri din Atlantic City.

Un alt lucru interesant este acela că mulți dintre cei care își deschid un cont online nu ajung să depună vreun ban sau să se joace pe bani reali. Astfel doar 28% din cei cu conturi la site-uri de jocuri de noroc din New Jersey s-au jucat pe bani adevărați. Aici există însă și o explicație. Pe astfel de site-uri își poate deschide un cont absolut oricine, indiferent în ce colț al lumii se află, dar poate să depună și să se joace doar cei care chiar se află în New Jersey în acel moment.

76.7% din jucători sunt bărbați, iar restul sunt femei, dar când vine vorba de jucătorii cei mai profitabili, raportul sexelor este aproape egal. În încheiere aș mai scoate în evidență o statistică: pe de-o parte New Jersey este undeva în top când vine vorba de numărul celor pasionați de gambling, dar pe de altă parte este și unul din statele cu cele mai ridicate rate de șomaj din Statele Unite!

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi