Un parior din Alba Iulia a mizat 200RON pe un bilet cu șapte meciuri! Vezi cât a câștigat!

Un parior din Alba Iulia a mizat duminică suma de 200RON pe un bilet cu șapte pronosticuri: cinci de tipul șansă dublă 1x și x2, și încă două de doi solist. Cotele nu au fost foarte mari (1.25 - 1.78), dar suficiente pentru a aduce pariorului un câștig de 2,131.47RON, adică de mai bine de zece ori suma investită.

favbet.jpg

Acest bilet nu este poate la fel de impresionant ca altele prezentate de noi în ultimele săptămâni, dar pe de altă parte nici o cotă de peste 10.00 la o miză de 200RON nu este puțin lucru. Plus că în ultima vreme nu ne-a mai picat pe mână bilete fabuloase, ceea ce înseamnă că nu au mai fost persoane norocoase care să dea lovitura vieții la pariuri. Poate că acest lucru se va schimba în curând ținând cont că majoritatea campionatelor mari de fotbal din Europa fie au început deja, fie se pregătesc să înceapă.

Dacă ai și tu un bilet tare cu care te lauzi, nu ezita să îl uplodezi în secțiunea Imagini Bilete, iar cele mai tari pariuri câștigătoare își vor face loc în secțiunea noastră de știri!

 Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!