Un parior a fost la un pas de a lua aproape 3,000£ cu o investiție infimă! Pariu ireal de cotă 21.00 prins la Anglia vs Islanda!

bilet-ladbrokes.jpg

Un membru al comunității PariuriX aflat în Marea Britanie a jucat la o agenție de pariuri stradală Ladbrokes un bilet ireal, cu șanse minime de reușită, dar care a fost foarte aproape de a fi câștigător. Miza a fost de doar 2 lire, dar câștigul era unul mai mult decât consistent: 2,882.88£, și asta în condițiile în care biletul conținea doar patru meciuri! Primele două selecții de pe bilet erau unele plauzibile: peste 2.5 goluri atât la Germania vs Slovacia, cât și la Ungaria vs Belgia. Ambele pariuri au fost câștigătoare, dar greul abia aici începea.

Pariorul nostru a jucat un pariu de tipul ”Italia să câștige și ambele echipe să marcheze”. Însă echipa lui Antonio Conte s-a impus doar cu 2:0 în partida cu Spania, ceea ce a dus la pierderea biletului. Probabil că până aici pariorul nu a fost foarte afectat, dar când a văzut că pronosticul ”Islanda să învingă pe Anglia și ambele să marcheze” la o cotă de 21.00 a fost câștigător, dezamăgirea a atins cote maxime! 

Dacă ai și tu bilete incredibile pierdute la mustață sau vrei să te lauzi cu un pariu câștigător, poți uploda o poză în secțiunea ”Imagini bilete”, iar cele mai tari pariuri își vor face loc în secțiunea noastră de știri.

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi