Un parior a câștigat 6,000RON după ce a nimerit pe un singur bilet patru scoruri corecte de la Euro 2016!

Un client Stanleybet a dat zilele trecute o adevărată lovitură la pariuri după ce a nimerit nu mai puțin de patru scoruri corecte pe un singur bilet!

Acesta a pariat 50RON pe un bilet în sistem 3/5 unde a ales scoruri corecte la cinci partide de la Campionatul European de Fotbal, printre care și rezultatul de 2:1 la meciul Franța vs România. El a reușit imposibilul, primele patru rezultate anticipate de el fiind corecte, ceea ce i-a adus un câștig de aproape 6,000RON! Cu siguranță acesta a avut mari emoții în timpul meciului Italia vs Belgia, unde un nou rezultat corect i-ar fi adus un câștig de peste 20,000RON. Însă de data aceasta pariorul nu a mai fost la fel de inspirat, acesta mergând pe o victorie a belgienilor cu 2:1. Vă reamintesc că în final Italia s-a impus cu 2:0. Dar mai bine vă las să vedeți cu ochii voștri biletul:

bilet-stanleybet.jpg 

Cu siguranță vom mai vedea astfel de bilete incredibile pe durata turneului din Franța. Dacă ai și tu un astfel de bilet, nu ezita să îl arăți și celorlalți utilizatori Parurix. Îl poți posta pe forum sau îl poți uploda în secțiunea noastră ”Imagini bilete”.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi