Un parior a anticipat înfrângerea Barcelonei cu Celta Vigo!

Duminică, 2 octombrie 2016, un parior a câștigat 2,439RON după ce i-au ieșit cele patru pariuri pe care le-a jucat pe o miză de 50RON. El a mers doar pe victorii ale gazdelor, decizie care în final s-a dovedit a fi inspirată. Dacă un rezultat de ”1 solist” nu a fost o surpriză la partidele Steaua vs Craiova, Brașov vs Chindia și Lyon vs St. Etienne, același lucru nu se poate spune despre Celta Vigo vs Barcelona.

Aici am fost uimit să văd că pariorul a optat să meargă pe o victorie a echipei pregătite de Eduardo Berizzo, iar cota a fost pe măsură: 6.70. Așa cum sunt convins că știi, Celta Vigo s-a impus cu 4:2 după ce a condus la pauză cu un halucinant 3:0. Poți vedea mai jos biletul incredibil, acesta fiind jucat la Multibet.

Dacă ai și tu bilete cu care te lauzi, nu ezita să le uplodezi în secțiunea ”Imagini bilete”, iar cele mai bune își vor face loc în secțiunea noastră de știri. Zilele acestea au loc multe partide interesante care contează pentru preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, astfel încât mă aștept să vedem câteva bilete interesante.

bilet-multibet.png

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi