Un operator de pariuri din Las Vegas riscă pierderea licenței după ce și-a păcălit clienții cu 700,000$!

CG Technology, un operator de pariuri sportive foarte cunoscut în Las Vegas, și-ar putea pierde licența după ce se pare că acesta a plătit către pariori o sumă cu 700,000$ mai mică decât ar fi trebuit, sumă strânsă din aproximativ 20,000 de pariuri. 

cg-technology.jpg

La prima vedere acest ”furt” nu pare a fi fost unul intenționat, el fiind cauzat de un bug în condițiile în care sunt și pariori care au avut de câștigat. Agenția a plătit 11,000 de pariuri câștigătoare cu aproape 100,000$ mai mult decât ar fi fost normal. Chiar și așa, tot ea este cea care a avut de câștigat per total, raportul dintre câștigurile și pierderile involuntare fiind de 600,000$ în favoarea sa. Dar dacă ne uităm un pic mai în urmă, aflăm că compania știa foarte bine de existența acestor probleme, dar nu a făcut nimic pentru a le rezolva.

Conform reviewjournal.com, această problemă a devenit cunoscută publicului larg prima dată în 2010. CG Technology nu a luat absolut nici o măsură până în 2014, atunci când a primit o amendă de 5.5 milioane de dolari. Aceasta este cea mai mare amendă dată vreodată de autoritățile abilitate din Nevada. Culmea este că CG Technology tot nu s-a învățat minte din moment ce are din nou probleme. Acum cei de la ”Nevada Gaming Control Board” par deciși să retragă licența de funcționare a acestei companii de gambling, dar rămâne de văzut dacă chiar va face acest lucru sau doar va da o nouă amendă record.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi