Un nou super bilet câștigat la Excelbet în Tulcea! Va falimenta agenția în ritmul acesta!

Am ajuns să umplem pagina de știri cu bilete câștigate la Excelbet în Tulcea, dar nu avem ce face pentru că pariorii de aici (sau poate unul singur) nu se mai opresc din câștigat. Deja am ajuns la al 5-lea bilet în doar câteva zile. Totul a început cu biletul de joia trecută cu un câștig de 16,000RON pe Botoșani vs Steaua, a continuat cu alte trei bilete cu câștiguri de 11,596RON, 12,571RON și 3,011RON, iar acum deja am ajuns la biletul al cincilea.

Acum vorbim de un bilet jucat duminică pe 5,000RON care conține două pronosticuri: sub 2.5 goluri la Steaua vs Astra (încheiat 1:0) și victorie oaspeți la Pescara vs Inter (încheiat 1:2 după ce gazdele au avut 1:0, iar Icardi a marcat golul victoriei în 90+1'). În final pariorul și-a asigurat un câștig total de 15,428RON!

Am totuși senzația că este vorba de același parior, pentru că altfel nu îmi pot explica aceste bilete. Cert este că dacă mai continuă mult așa, cred că nu îl vor mai primi prin agenție, sau va da sucursala faliment :) . Dar nu este nimic, pariorul poate începe oricând să joace online, măcar așa va evita plata unei taxe de 5% de fiecare dată când pune un bilet.

excelbet-tulcea.jpg

Pariază acum de pe telefon sau tabletă la cea mai bună agenție online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi