Un nou eveniment scandalos într-un cazino american!

Popularitatea jocurilor de cazinou este imensă, însă auzim în ultimul timp de evenimente cel puţin ciudate care se întâmplă în astfel de locuri. Poate că uneori greşesc pasionaţii jocurilor de noroc, însă în mod cert de multe ori şi reprezentaţii cazinourilor dau dovadă de exces de zel.

Un astfel de eveniment a avut loc luna trecută în Las Vegas, locaţia mai exactă fiind “Hard Rock Hotel and Casino”, unde un pasionat de Blackjack a trăit o experienţă destul de umilitoare.

Este vorba despre americanul Thom-Matthew Kho, originar din New Jersey, care a fost reţinut în mod abuziv de către personalul cazinoului pe motivul că folosea un sistem de numărare a cărţilor. Totodată, i-au fost confiscate jetoane în valoare de 3,625$.

Trebuie precizat că numărarea cărţilor nu este ilegală în statul Nevada, însă cazinoul poate solicita clientului să întrerupă jocul şi să părăsească incinta. Chiar şi în aceste condiţii bărbatul a declarat că în momentul în care a observat că este supravegheat a decis să plece de bunăvoie pentru a nu crea neplăceri.

Joacă la cazinoul Unibet - cel mai mare operator licenţiat în România!

Ajungând la casă pentru încasarea jetoanelor a avut surpriza ca cererea să-i fie refuzată şi să i se solicite documentele de identitate. Aceasta este o practică destul de ciudată, deoarece cazinourile de obicei respectă dorinţa clienţilor de rămânere în anonimat. Refuzând legitimarea, Thom-Matthew Kho a fost încătuşat de către reprezentanţii hotelului şi dus într-un birou de securitate unde a fost percheziţionat, bineînţeles, fără acordul lui. Totodată s-au făcut foto-copii de pe documentele de identitate găsite în portofelul său şi i s-au confiscat jetoanele în cauză.

Americanul a făcut acum plângere în instanţă şi solicită daune în valoare de peste 10.000$ plus taxe judiciare. În plângere se precizează că a suferit leziuni fizice precum contuzii şi excoriaţii  Acuzaţiile aduse cazinoului sunt lipsire de libertate, furt şi vătămare.

Dacă nu eşti familiarizat cu acest concept de numărarea a cărţilor, citeşte într-un alt articol al PariuriX despre această practică extrem de des întâlnită.

Astfel de evenimente sunt reprobabile, însă din ce în ce mai întâlnite în cazinourile tradiţionale. Pentru a nu avea suprize de acest gen te sfătuiesc să-ţi satisfaci pasiunea la cazinourile online şi-ţi recomand cu încredere Unibet (deschide cont aici), singurul operator recomandat cu încredere de comunitatea pariorilor din România.   

Deschide cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 100% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu, în loc de 50% cât este valoarea standard a pariului fără risc. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi