Un nou câștig la agenția Excelbet din Tulcea! Al patrulea în trei zile!

Joia trecută v-am prezentat biletul unui parior care a luat 16,000RON pe meciul Botoșani vs Steaua din Cupa Ligii, iar duminică am venit cu alte două bilete, unul cu un câștig de 11,596RON, iar celălalt cu un câștig de 12,571RON. Ce aveau în comun cele trei bilete? Toate au fost jucate în aceeași agenție Excelbet din Tulcea. 

Dar stai, că asta nu a fost tot! Tocmai mi-a picat pe mână un nou bilet câștigător ... de unde crezi? Desigur, din aceeași sucursală tulceană! Biletul a fost juca sâmbătă, ca și ultimele două, doar că de acesta am făcut rost un pic mai târziu.

De data aceasta nu mai vorbim de un câștig la fel de mare ca cele obținute pe biletele precedente, dar chiar și așa biletul merită menționat. Și asta pentru că pariorul a mizat suma de 30RON pe 12 pronosticuri cu cote cuprinse între 1.33 și 1.70, el câștigând de 100 de ori mai mult decât a pariat: 3,011RON! Printre pariurile jucate se numără și un pronostic de 1x la CFR Cluj vs CS U Craiova, meci încheiat 0:0 deși gazdele au jucat în inferioritate numerică mai bine de o oră după ce în minutul 24 A. Muresan a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Poți vedea mai jos biletul, iar acum vin și cu o întrebare: crezi că vom mai vedea zilele acestea vreun nou bilet câștigător din același Excelbet din Tulcea?

excelbet.jpg

Descoperă agenția cu cea mai bună ofertă de pariuri LIVE.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi