Un milionar la loto i-a oferit o zi de neuitat unei fetiţe de 5 ani, bolnavă de cancer

Kenny Ashton îl cheamă pe milionarul englez care a vrut să-i ofere un Crăciun de neuitat micuţei Hope Feeney. Poate, ultimul din viaţa ei...În vârstă de cinci ani, Hope (în traducere "Speranţă") a fost diagnosticată anul trecut cu o formă rară de cancer, iar de atunci părinţii săi fac tot ce e posibil să o bucure - medicii le-au spus anul trecut, imediat după rezultatul analizelor, să o ia acasă pentru că, din păcate, nu se mai poate face nimic! A trecut un an şi familia micuţei speră în continuare în minuni.

Anul trecut, exact pe vremea asta, medicii ne-au dat vestea teribilă. Ne-au spus că pentru ea nu mai există nicio speranţă şi că nu avem altceva de făcut decât să o luăm acasă şi să se bucure de ultimul ei Crăciun...Am ajuns să petrecm un alt Crăciun acum şi pur şi simplu nu am cuvinte!.., 

---a spus mama lui Hope, pentru Newcastle Chronicle

Ashton, care în luna mai a acestui an a câştigat 1 milion de lire sterline (1,18 milioane euro) pe un loz răzuibil, a invitat-o pe fetiţă, împreună cu părinţii ei, la ferma lui din apropiere de Newcastle, pe care a transformat-o într-o mică grădină zoologică. Hope s-a jucat în voie cu animăluţele milionarului care, l-a sfârşitul zilei, i-a făcut o groază de cadouri - inclusiv o păpuşică pe care părinţii ei nu şi-o permiteau şi pe care micuţa şi-o dorea enorm! 

Abia revenită după o nouă intervenţie chirurgicală, în urma căreia chirurgii au încercat să-i stopeze neoplasmul care i-a acaparat aproape întregul corp, Hope a petrecut ore în şir jucându-se cu iepuraşi, broaşte ţestoase şi şopârle în grădina milionarului. Mama fetiţei i-a mulţumit cu lacrimi în ochi bărbatului cu inimă mare, care a făcut-o pe Hope să mai uite, chiar şi pentru câteva ore, de durerile care îi chiuinesc trupul. 

De obicei, noi suntem la spital. Iar atunci când suntem acasă, ne pregătim pentru o nouă internare...Cam aşa decurge viaţa noastră. Acum am văzut fericirea din ochii ei. Chiar niciodată nu am văzut-o atât de fericită. Ştiu, fiecare îşi laudă propriul copil, dar, credeţi-mă, ea este cu totul diferită, e ca o divă. Ea zâmbeşte şi se bucură de fiecare dată când se află în preajma altor copii, niciodată nu a fost altfel, 

---a mai povestit Kelly Feeney, mama fetiţei

Tatăl a cinci copii, Kenny Ashton a câştigat milionul de lire sterline pe lozul răzuibil cu doar câteva zile înaintea naşterii ultimului său fiu. Bărbatul este şi solist vocal, iar de atunci a organizat mai multe concerte caritabile ca să strîngă bani pentru copiii nevoiaşi şi familiile acestora. A mai ajutat un băieţel în trecut, tot bolnav de cancer. Se simte mai împlinit de când şi-a dedicat o parte din viaţă bucurându-i pe cei aflaţi în situaţii dificile. 

M-am folosit într-un fel de poziţia pe care o am pentru a da o mână de ajutor. Fiecare liră pe care o câştig merge la copiii care au mare nevoie să fie ajutaţi. E un ajutor mic, dacă e să ne gândim de cât de mulţi bani au nevoie aceşti copii pentru tratamentul de care sunt dependenţi, 

---a spus Ashton

Cazul fetiţei a ajuns pe paginile mai multor ziare din întreaga lume, şi familia acesteia a primit diferite sume de bani din partea oamenilor de bine. În plus, Hope a fost "bombardată" cu scrisori şi felicitări de Crăciun. Nu mai puţin de 11 000 a primit în ultimele zile.

Eu am cinci copii care sunt sănătoşi tun şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta! Nu îmi pot dori altceva. Nu am ajuns în această poziţie pentru a mă descoperi pe mine, aşa că cel mai bun lucru e să-i ajut pe cei care au nevoie, 

---a încheiat bărbatul 

Invitaţia milionarului a rămas valabilă şi pentru ziua de Anul Nou. Asta în condiţiile în care micuţa Hope nu va petrece trecerea anilor pe patul de spital..."Nu ştiu ce m-aş fi făcut fără susţinerea familiei şi fără aceşti oameni minunaţi, ca Ashton. Îi mulţumesc din inimă! Dumnezeu să-i dea sănătate lui şi familiei!", a declarat cu lacrimi în ochi mama fetiţei. 

 

Foto: Newcastle Chronicle

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi