Un milionar la loto din Anglia este anchetat de poliţie pentru că ar fi folosit un bilet fals!

Caz incredibil în Anglia! Şefii Loteriei Naţionale refuză să ofere amănunte despre modul în care un bărbat a câştigat un jack-pot de 2,98 milioane de euro! Edward Putman îl cheamă pe englezul care a pus mâna pe fabuloasa sumă în 2009, dar abia anul trecut poliţia a "mirosit" afacerea de milioane. Conform anchetatorilor, bărbatul ar fi măsluit biletul la loto în urma căruia a devenit milionar. În conformitate cu o lege privind libertatea de informare, cei responsabili au la dispoziţie patru săptămâni să emită un comunicat oficial cu privire la acest dosar instrumentat de poliţie. 

Cazul a ajuns până în Parlament. Secretarul de stat Tom Watson a făcut apel la transparenţă şi le-a cerut şefilor Loteriei de Stat să ofere toate amănuntele legate de "marele jaf de la loto".

Comisia responsabilă de jocurile de noroc trebuie să publice un raport despre marele jaf de la loto fără întârziere.Numai aşa poate fi restabilită încrederea oamenilor în Loteria Naţională!,

---a declarat Tom Watson

Oficialii Loteriei Naţionale au refuzat până în prezent să facă vreo declaraţie.Totuşi, compania de stat organizatoare de jocuri de noroc a anunţat că nu intenţionează în niciun fel să obstrucţioneze ancheta poliţiei.

Oamenii care joacă săptămână de săptămână la loto au dreptul la o explicaţie detaliată cu privire la modul în care a fost câştigată această sumă importantă  şi asta pentru a fi siguri că acest lucru nu se va repeta. Nu există nicio scuză pentru acest comportament,

---a mai spus Watson

Cu banii obţinuţi atunci, Putman a vrut să construiască un hotel pe proprietatea sa. Se presupune că bărbatul, acum în vârstă de 51 de ani, a folosit un bilet falsificat cu ajutorul chiar al unui angajat al serviciului anti-fraudă din cadrul Loteriei Naţionale, Giles Knibbs! Poliţia nu mai poate scoate nicio vorbă de la el - Knibbs s-a sinucis anul trecut după ce a povestit unor prieteni despre ceea ce a făcut. "Milionarul de hârtie" nu a mai fost văzut la casa lui de 680 de mii de euro după ce povestea a apărut în presă. Bărbatul ar fi împărţit "prada" cu complicele lui în 2009. 

 

Foto: national-lottery.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi