Un membru al comunităţii PariuriX s-a calificat la main event-ul PokerStars Macau

Din păcate comunitatea jucătorilor de poker online nu mai este aşa de mare pe pariurix.com, precum era în urmă cu 4-5 ani, atunci când existau discuţii vaste pe forum pe acest subiect. Chiar şi aşa unul dintre cei mai vechi membrii ai comunităţii PariuriX, chiar fost component al echipei noastre, ROMANiEE (cunoscut şi ca "Alpha" de membrii mai vechi ai site-ului nostru) a reuşit în weekend să obţină un pachet la Main Event-ul PokerStars din Macau.

Buy-in-ul turneului la care s-a calificat "ROMANiEE" (Mihai pe numele său real) este de peste 7.000$. El a ajuns acolo investind doar 11$ în cadrul promoţiei Spin & Go de la Pokerstars!

Turneele Spin & Go sunt turnee hyper-turbo, cu 3 jucători, în care fondul de premii este determinat de o rolă aleatoare înainte de începerea jocului. Probablitatea de a câştiga un pachet de 7.792$ este de 0.055%, mai exact sunt oferite 55 de pachete la fiecare 100.000 de rotiri. Dacă n-ar fi câştigat acel pachet, atunci ar fi luat 22 sau 44 de dolari.

Pe moment n-a realizat valoarea premiului câştigat, dar în dimineaţa următoare, când s-a uitat mai atent ce conţine acel pachet şi-a dat seama că şi dacă nu va fi un turneu în care să intre în premii va fi "practic o vacanţă".

Pachetul pentru turneul live din Macau este format din:

  • un loc la Evenimentul Principal PokerStars Championship Macau (3-9 aprilie 2017)
  • 8 nopţi de cazare, care include toate taxele turistice, pentru 2 persoane
  • 1.000 de dolari pentru cheltuieli de călătorie

Mihai mi-a spus că are mult de exersat în următoarea perioadă. El doreşte să-şi perfecţioneze jocul pentru un asemenea turneu, deoarece "pe net ce jucam era 60% noroc 40% skill şi acum trebuie să ajung la 20% noroc şi 80% skill".

Chiar dacă din spusele lui va fi la Main Event-ul din Macau precum "Petrolul Ploieşti dacă ar juca acum în Champions League" îi dorim să fie precum Leicester în ediţia precedentă din Premier League! :)

Mihai nu va fi singurul român prezent la Main Event-ul turneului live din Macau. Jucătorul Pokerstars cu username-ul "myrddin33" a obţinut şi el calificarea la acest eveniment.

Deschide cont acum la cea mai mare cameră de poker din lume şi una din foarte puţinele licenţiate în România!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi