Un meci de la US Open este anchetat pentru pariuri suspecte!

Un meci de tenis de la US Open din circuitul feminin a intrat în colimatorul Comisiei de Integritate în Tenis (Tennis Integrity Unit) pentru că s-ar fi plasat pariuri suspecte.

timea.JPG

Este vorba de partida dintre Timea Bacsinszky, locul 15 mondial, și Vitalia Diatchenko, locul 677 WTA, partidă care a contat pentru primul tur la US Open. Elvețianca s-a impus fără probleme în două seturi, scor 6:1, 6:1, dar aceasta nu este o surpriză prea mare ținând cont de diferența de valoare dintre cele două jucătoare. Singurul lucru un pic mai ieșit din comun ar fi faptul că unul din cele două game-uri luate de rusoaică au fost obținute pe serviciul adversarei, dar nici acest lucru nu este ceva chiar extraordinar ținând cont că în circuitul feminin se fac mult mai multe break-uri decât în cel masculin.

Cert este că conform publicației The Guardian, cei de la Tennis Integrity Unit au observat modele de pariere suspecte, deși nu este precizat exact în ce au constat acestea. Totuși purtătorul de cuvânt de la TIU a dorit să scoată în evidență faptul că în momentul de față este vorba doar de simple speculații, și că există și posibilitatea ca tendințele de pariere să fi fost influențate de o evaluare greșită a cotelor sau de alți factori care nu au nici o legătură cu mafia pariurilor.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi