Un mare fotbalist din Bundesliga mizează sume imense la poker

Pokerul este un joc de noroc care a prins mereu la public şi ascensiunea sa este în continuare formidabilă. Fie că este jucat pentru relaxare, distracţie sau câştig, acesta a acaparat personalităţi din toate sporturile în ultimul timp. Aşa se întâmplă şi cu un fotbalist celebru din Bundesliga, care în aceste zile de vacanţă concurează în mari turnee de poker şi mizează sume importante de bani

Este vorba despre Maximilian "Max" Kruse, un viitor star al naţionalei Germaniei, a cărui pasiune pentru poker este binecunoscută. Se pare însă că Holdem-ul clasic nu este suficient de atractiv pentru el şi deşi declară că totul este doar un hobby, atacantul a trecut la un alt nivel. Se află în aceste zile la WSOP (World Series of Poker) din Las Vegas, unde joacă una dintre cele mai grele variante de poker : POL (Pot Limit Omaha), cu o intrare de 10.000 $.

Câștigă bani din poker chiar acum, click aici și vezi camera de poker online  recomandată de PariuriX.

Va avea însă adversari celebri la acest turneu, iar în ziua a doua a concursului se va confrunta la masă cu două nume legendare din poker : Eli Elezra şi Jason Mercier. Dacă Kruse va triumfa la PLO 2015, va câştiga aproape un milion de dolari.

Chiar dacă în joc sunt sume imense de bani, fotbalistul declară că pokerul este un hobby pentru el, pe care îl practică în vacanţe.

Pentru mine No-Limit Hold'em este un pic plictisitor. Totuşi pokerul este doar un hobby de vacanţă. În timpul jocului reuşesc să mă relaxez şi mă pot gândi la alte lucruri. În PLO, cu patru cărţi pot fi mai agresiv, stil care mă reprezintă. Iubesc PLO-ul, e jocul meu preferat.Max Kruse

Kruse a descoperit pokerul pe când juca la Werder Bremen, prin intermediul colegilor pasionaţi. A declarat că a mers cu aceştia într-o noapte la cazino şi după prima mână s-a îndrăgostit de acest joc. Neamţul a spus recent că pokerul este răspândit şi în echipa naţională de fotbal a Germaniei şi, de asemenea, are colegi care îl practică.

Ştiu câţiva fotbalişti din Bundesliga şi din nationala Germaniei care joacă poker. 10-20% dintre ei îl practică.Max Kruse

Apariţia de anul acesta nu este singura pentru Max Kruse la World Series of Poker, el fiind prezent şi în 2014.  Atunci, după ce a fost lăsat acasă înainte de Cupa Mondială din Brazlia, a reuşit o mare performanţă la WSOP, ajungând la masa finală într-un tuneu 2-7 Lowball Poker.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi