Un magnat elveţian este obligat să plătească unui cazino 2 milioane de lire sterline

Este vorba despre Safa Abdulla Al-Geabury, om de afaceri elveţian cu reşedinţa în Londra, care în ultimul an s-a confruntat în justiţie cu un proces intentat împotriva sa de către cazinoul londonez The Ritz Club. La începutul anului trecut magnatul a pierdut la cazinoul respectiv impresionanta suma de 2 milioane lire sterline, însă a refuzat să plătească dintr-un motiv cel puţin ciudat.

The Ritz Club a intentat o acţiune în instanţă, solicitând să-i fie plătită întreaga sumă, iar în aceste zile instanţa supremă i-a dat câştig de cauză, obligându-l pe Safa Abdulla Al-Geabury să plătească cele 2 milioane de lire plus penalităţi.

Trebuie precizat că acesta a continuat cu declaraţiile savuroase chiar şi în faţa judecătoarei, relatând că n-a fost conştient de acţiunile sale şi din această cauză nu trebuie să plătească suma pierdută.

Am o problemă la creier. Sunt dependent de jocurile de noroc. Sufăr de o dependentă foarte severă și gravă, pe care nu sunt în măsură să o controlez.Safa Abdulla Al-Geabury

Click aici pentru a juca şi tu la cazino online!

Judecătoarea n-a fost însă impresionată de magnatul elveţian, considerând că acesta n-a adus dovezi care să întărească cele declarate.

Pârâtul n-a reușit să demonstreze că a avut vreun moment de tulburare. Niciodată n-a informat personalul cazinoului cu privire la orice astfel de problemă. Pretenţiile sale sunt respinse iar faptele din acest caz nu trebuie repetate. Dovezile prezentate au mai fost mai mult un strigăt de nemulţumire al pârâtului. El a fost autorul propriilor sale nenorociri.Judecătoarea Justiţie Simler

Nu este primul astfel de incident în care este implicat Safa Abdulla Al-Geabury, el fiind cunoscut ca un împătimit al jocurilor de cazino, care pariază sume fabuloase şi se estimează că a pierdut peste 10 milioane de lire sterline la jocurile de noroc. Chiar dacă nu şi-a dovedit nevinovăţia, cu siguranţă el este un dependent adevărat, care însă trebuie să caute soluţia într-o clinică de specialitate şi nu în sala de judecată.

Pariuri X îşi avertizează constant cititorii despre pericolele dependenţei de jocurile de noroc şi chiar le pune la dispoziţie sfaturi şi indicaţii specializate. Ţineţi cont de ele şi învăţaţi din greşelile altora, pentru a sta departe de această boală atât de periculoasă.

Revenind la cazul prezentat, trebuie spus că reprezentanţii cazinoului au luat decizia de a interzice accesul magnatului pe viaţă în respectivul cazino, chiar dacă acesta era unul dintre membrii exclusivişti.

Salutăm decizia de astăzi a instanței supreme. Ca un furnizor responsabil de jocuri de noroc dorim să asigurăm cele mai stricte standarde de îngrijire atât clienților noștri cât și personalului în orice moment. Pentru asta nu cerem altceva decât respect din partea clientului.The Ritz Club, comunicat

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi