Un loz răzuibil i-a adus unui american un premiu de 5 milioane de dolari!

Un fost pompier stabilit în New York - Carmelo Mercado (63 de ani) - a câştigat recent un premiu în valoare de cinci milioane de dolari la lozuri răzuibile.

carmelo-mercado.jpg

Mercado a fost nevoit să se retragă în 2004 din meseria care l-a consacrat, după ce un medic l-a consultat şi a decis că prezintă prea multe afecţiuni pulmonare pentru a mai putea s-o practice. Afecţiunile au început să-şi facă simţită prezenţa în 2001, când Mercado avea sarcina să stingă incendiile create de atacurile teroriste asupra turnurilor gemene şi a Pentagonului. 

Americanul cumpără în mod regulat bilete răzuibile din luna mai a acestui an, când un prieten i-a sugerat această posibilitate, pe motiv că pot fi câştigaţi foarte mulţi bani. Acesta a cumpărat mai multe lozuri, însă fără succes. Asta până zilele trecute, când norocul i-a surâs. Pe măsură ce răzuia Mercado descoperea tot mai multe zerouri şi era tot mai uluit. Acesta va primi 3.3 milioane de dolari după ce i se va reţine impozit. 

Şi tu poţi cumpăra lozuri răzuibile la acest casino online. Achitând un loz de doar 10 RON poţi câştiga până la 250.000 RON la jocul ACE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi