Un jucător de rugby a pierdut 75,000$ la pariuri sportive imediat după ce a ieșit de la reabilitare!

Kieran Foran este un nou-zeelandez de 25 de ani care este căpitanul echipei australiene de rugby Parramatta Eels. Acesta a petrecut ultimele trei săptămâni într-un centru de reabilitare după ce a avut o cădere nervoasă cauzată de faptul că a fost părăsit de prietenă și că a luat o supradoză de medicamente.

foran.jpg

Cei de la Daily Mail au venit ieri cu o știre conform căreia Foran a părăsit centrul de reabilitare joi seara, iar imediat după aceea s-a apucat de pariat la o agenție de pariuri online din Australia. În doar două ore acesta ar fi pierdut la pariuri sportive suma totală de 75,000$. Toate pariurile puse de el au fost pe curse de ogari și curse de cai pe mize de 15,000$ - 20,000$ fiecare. Cei mai neinspirat pariu plasat a fost unul de 20,000$ pe câștigătorul unei curse de cai, unde concurentul ales de Foran s-a clasat ultimul. Probabil că el ar fi pierdut și mai mulți bani, dar agenția a început să îl limiteze după prima oră de pariat din cauza sumelor mari mizate și pierdute, iar astfel o parte din pariurile încercate de el în a doua oră nu au fost acceptate.

Dar povestea nu se termină aici. Se pare că Foran a fost destul de deranjat de faptul că această întâmplare a ajuns la urechile presei, el negând categoric acuzațiile aduse. Mai mult decât atât, The Guardian ne anunță că Foran este decis să dea în judecată ziarele și site-urile de știri care au făcut publice această informație pentru că i-au pătat imaginea. Jucătorul nou-zeelandez spune că de fapt pariurile nu au fost plasate de el, ci de cineva care i-a folosit contul de pariuri. Totuși nu pot să nu observ coincidența: pariurile au fost puse imediat ce el a fost externat de la clinica de reabilitare, deci motivul invocat nu prea ține.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi