Un jucător de fotbal galic a recunoscut că a pariat împotriva propriei sale echipe!

În ultimii ani toate casele de pariuri online și-au îmbunătățit vizibil oferta de pariuri, începând să acopere din ce în ce mai multe evenimente sportive, inclusiv din competiții complet necunoscute publicului larg. Printre acestea se numără și foarte multe competiții la nivel de tineret și juniori, ele reprezentând o adevărată pâine de mâncat pentru cei care încearcă să aranjeze meciuri. Este evident că jucătorii tineri sunt mai ușor de abordat și de corupt și mulți din ei sunt dispuși să facă lucruri necurate pentru o sumă decentă de bani. 

Irlanda este una din țările aflate într-o astfel de situație deoarece aici legislația pariurilor sportive este destul de demodată, astfel încât casele de pariuri online pot oferi în completă legalitate pariuri pe orice tip de competiție, indiferent cât de necunoscută este aceasta. 

fotbal-galic.jpg

De aceea RTE, televiziunea națională a Irlandei, anunță pe site-ul propriu că de curând un jucător de fotbal galic a recunoscut că atunci când era mai tânăr a pariat împotriva propriei sale echipe. Este adevărat că el nu a jucat în acel meci, ci a fost doar rezervă, dar chiar și așa pariul s-a dovedit a fi câștigător. Irlandezul care a dorit să rămână anonim a spus că la momentul respectiv era fericit de faptul că a câștigat ușor o sumă frumoasă de bani, dar pe parcurs ce s-a maturizat și-a dat seama că a făcut o mare greșeală și că îi este rușine de cele întâmplate. 

Deoarece în Irlanda sunt foarte multe competiții la nivel de colegii și școli pe care se poate juca la pariuri, cu siguranță numărul celor aflați într-o situație similară cu cea de mai sus este foarte mare, doar că cele mai multe cazuri nu ajung să fie vreodată cunoscute.

În România nu se poate paria pe competiții chiar atât de mici, dar chiar și așa sunt convins că și în liga a doua și a treia de fotbal de la noi din țară au loc destul de multe lucruri necurate, deci nici nu aș vrea să îmi imaginez ce s-ar întâmpla dacă s-ar putea paria pe meciurile din campionatele de tineret și de juniori.

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi